Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı, astım ve epilepsi için %54 oranlı raporum onaylanır mı?

wepster5

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
syn arkadaşlar ben % 54 sürekli engelliyim raporum süresi süresizdir. ben vergi indiriminden yararlanmak için vergi dairesinsine başvurudabulundum.raporum ankarada olup raporumu devlet hastanesinden aldım .
rapor bilgileri:
rapor tarihi:27.06.2013

engele ilişkinkilinik bulgular,radiyolojik tekkikler,labaratuvar sonuçları: önyüz fotograflı kısım olan yer

kulak burun boğaz sistemi:h90.3 sensörinöral işitme kaybı,bila teral(sol:48dB/sag 50 dB) % 33

solunum sistemi:j45.9 astım.tanımlanmamış,hafif (SFT:FEV:1/: %82/fev 1:4,45 %116) intermittan astım) %20

sinir sistemi: g40 epilepsi (eeg'de sol parieto oksipitalden kaynaklanan elpileptik aktivite mevcut) %15

toplam:%54 süresiz yani sürekli

arka yüz

raporun kullanım amacı:
istihtam,sosyal yardım,ortez-protez-işitme cihazı,engelli kimlik kartı

diger(açıklayınız):

abgelli ve malül aylıgı(2022)=evet/engelli kimliği=evet engelli işe girme:evet

kişinin engel gurubu:

işitme:x süregen(kronik):x sınıflanamayan:x

epilepsi hastalıgı 14 yıldan beri vardır .

sizlersen ricam deneyimli önceden başvurmuş kişilerden bilgi istiyorum engelli olarak vergi indiriminden yaralanmak için başvuruda bulundum engelli olarak özel yerde çalışıyordum 2013 eylül ayında aldım rapor tarihi :27.06.2013 tür kagıtlarım anklarada beklemekten başka care yok ama biliyorum red olabilir kabul edilebilir veya raporu yüdesini indirirler geri isade ederler herşey maliyenin elinde biyorum ama sizlerden yorum ve bilgilerinizi istiyorum deneyimlerinizi istyorum sizce raporum kabul edilirmi? kabul edilmezmi?gerimi iade edilir eksikleri vardır diye? sizlerden yardım bekliyorum sagılarımla

Kabul edilir ve % 40 üzerinde onaylanır mutlaka, içiniz rahat bir şekilde bekleyebilirsiniz sonucu...

teşşekür ederim ama işte bakalım ne olacagı bilinmez yetki onlarda danıştay kararı olmasına ragmen

nasıl internetten sorgulama imakanımız varmı izmir ve İstanbul vergi dairelerinde var ama hatayda yok bilgisi olan varmı_?

Üst Alt