Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ile mutfakçı veya aşçı olarak çalışmanın zorlukları!?

siyahdeniz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler herkese. İşitme kaybından engelli olup da engelli belgesiyle mutfakçı aşçı falan olan var mı aranızda? Ne gibi problemlerle karşılaşıyorsunuz engelli olduğunuz için herhangi bir zorbalık veya fazla iş veriyorlar mı? Bilgilendirir misiniz? Teşekkürler

İşitme engelli olup mutfak işlerinde hiçbir bir sorun olabileceğini düşünmüyorum zamanlamalı ikaz alarm duyulmayabilir onuda takiple çözülebilir diye düşünüyorum ;) siparişleri işitmek içinse kağıt üzerinden bildirilebilir, önemli olan lezzeti kusursuz yapmak gerisi zaten çözülür ;)

Is aslanin agzinda degil midesinde
Isitme kaybi derecenize gore is degisir ama burada ilk is kendinize yaptiginiz is memnuniyet derecesi bilginize guvenmeniz onemli
Dik durun ezilmeyin kendinizi ezdirmemek icin sirasinda piskinligi elden birakmayin
Dahada zorlanirsaniz zaten isitme engellisiniz daha cok duymayin yeri geldiginde
Alisirsiniz yeterki kim ne demis fazlaca engeliniz icin muteesir olmadan gayet olumlu olmaya bakin
Issiz olmak bu gunler icin dahada zor dayaniklilik sabir gayret diliyorum

Üst Alt