Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ve öğretmenlik..?

muellif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Kafamı kurcalayan sorular var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Küçüklükten beri var olan Sol 40 db sağ 38 db nörosensoriyel işitme kaybı olan bir öğretmenim. Küçüklüğümden beri hiç ilerleme olmadı sabit bir kayıp. Küçüklüğümden beri bu şekilde yaşadım. Açıkçası hayatımı tamamen etkileyecek bir sorun olmadı benim için çok şükür. Ben de çok problem etmedim. İdare ettim bir şekilde. Zaten çoğu kişi böyle bir kaybım olduğunu da anlamıyor. Şimdi ben işitme cihazı almak kullanmak istiyorum. Öğretmenliğim açısından sıkıntı olur mu? Böyle bir işitme kaybı kanunen bir problem çıkar mı memurluğum açısından sıkıntı çıkarır mı? onu öğrenmek istiyorum.

Hayır tabikide....Bu zamana kadar yaşamışsınız bundan sonrada yaşarsınız ancak daha iyi yaşayıp performansınızı arttırmanın kendinize yararı olur...Meslek hayatınızla ilgili problem çıkmaz....Engelli olduğunuzun anlaşılması vs... gibi kafanıza takmayın.

Üst Alt