Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ve psikiyatri nedeniyle rapor almak istiyorum..?

kimeni

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm iki kulağımda 75 işitmiyo askerde topcuydum atışlardan kulak sinirlerim bitmiş raporda almadım bilebile cürük almak istemedim şimdi hakkımı arıyorum olmuyo malülen emekli olmak istiyorum pisikriyati sorunlarımdavar şimdi tekrar kulaktan odioya girecem sona heyet özürlü raporu ala bilmek için en azından devlet kadrosunda iş bula bilirim nere gitsem atılıyorum kulaklıkta işe yaramıyor sese dayanamıyorum yüksek ses beni deli ediyor saldırganlaşıyorum kendim den korkuyorum bunu pisikriyatiye söyle 6 tedavi diyo sacmalıyo düzelmiyeceğini bilior başından atıyorlar beni aydın latırsanız sevinirim arkadaşlar ha bide askerden geleli 16 yıl oldu

İki kulakta % 75 işitme kaybının olması % 40 almanıza yeter...

Merhaba
ilk önce %75 desible kayıpla her iki kulakta askerlik yapılmaz. biraz soru işareti var burada bu kayıplar ileri derecede komutanını yakın mesafe dışında duyamazsın.Bu kulak kayıpla %75 desibelle %42 yada%43 puan alırsınız. bu da özürlü olmak için yeterli ama elinde rapor olmadan gidersen odyomestrikler sana inanmazlar daha önce askerdeki odyo sonuçlarını göstermem lazım.pskiatri benide başında attı ruh sinir hastalık mazharda.

slm tip 1 seker hatasıyım%60 işitme kaybımvar her iki kulaktada karaciğerimde 20cm büyüme var %3o kanımda üre tespit edildi sizce bunlardan nakadar rapor alabilirim şimdiden tşk

kimeni

Öncelikle geçmiş olsun kara ciğer büyümesine bir oran verilmiyor
şeker için
Yönetmelikte yazılanlara göre diyabetli hastaya ait özür derecesi aşağıdaki gibi belirtilmiş;

G-Pankreasın endokrin fonksiyon bozuklukları
1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus % 20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus % 30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus % 40
NOT:*Komplikasyonlar*Balthazard eklenir.

İki kulakta % 75 işitme kaybının olması % 40 almanıza yeter
Arkadaşım burdakiler tahmin kesin sonuç alman için yetki bir devlet hastanesine başvuru yaparak öğrenebilirsiniz .

Önemli deil rapor alma amacınız neydi acaba vergi indirimi içinmi

ewt vergi indirimi içindi biyerde bağlı olarak calışamıyorum kendi ssk siğorta yaptıracam başşka carem yok gibi

Üst Alt