Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybı ve vitiligo için %40 rapor alabilir miyim?

Nicola Tesla

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Sol kulağımda %60 lık işitme kaybı mevcut ayrıca kırmızı yeşil renk körüyüm ve vitiligo rahatsızlığım var ne oranda rapor alabilirim ? ( en azından tahmini bir sonuç öğrenebilirmiyim?)

%40 engelli raporu aldığımda iş başvurularında illaha engelli kadrosuna mi basvuru yapmma gerekli normal kadrolardan da yerlesebilirmiyim?
Bu raporu belirtme şartım varmi ya i belirtmesem fabrikaya basvuru yapsam muhendis olarak ise alinsam bu rapor engel teskil edermi?

Eger kurul engelli raporumu %40 dan az verir ise vaz gectim almiyorum diyebilirniyim ? O raporun hukmunu tumden ortadan kaldirabilirmiyim?

Rapor aldiktan sonra raporu iptal ettirebilirmiyim?
Kafamdaki tüm soruları sordum şimdiden bilgilendirmeniz için tesekkur ederim.

Kulak için test yaptırmanız gerek(%60)kayıbı neye göre belirlediniz.
Göz için, oran verileceği sanmıyorum (kaldık ki tek gözün körlüğü e %32 verilirken. Diğeri hakkında bilgim yok.
1_dersin kabul ederse tabi (sağlık bakanlığına) veri tabanına kayıt ediliyor.
Kayıt olduktan sonra silemezler.
Raporu olan biri niye normal kadro ister ki?
Raporda calısamayacağı iş alanları yazar

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim odyo testlerindeki sonuca göre sol kulağimda %60 lık işitme kaybim bar trafik kazasindan kaynaklı. Benim derdim su aslında devlet memuru olarak ekpss den atanmak isterim tabiki ama bir mühendis olarakta özel sektörde dolgun maaş da aklıma yatıyor diğer yandanda yüksek lisans yapıyorum akademisyenlik de yapma imkanım var. Özel sektör bana senin %40 raporun var seni engelli kadrosundan başka kadroya alamayız demesini istemiyorum. Normal kadrodanda yerleşme imkanımı çöpe aymak istemiyorum.

EKPSS ye girmek için %40 rapor şart ve is yerleri yeterlilik(yani hangi isleri yapabilir) belgesi ister
Rapor alıp uygun bir işte size uygun bir pozisyonda Çalışmanız daha isabetli olur (vergi indirimi alıp erken emeklilik var)

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vitiligodan oran veriyorlar mi veriyor larda oran i kac tir

Üst Alt