Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var. Askere gitmek istiyorum..?

atakan400

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar benim işitme kaybım var ankara gazi hastanesinde test yaptırdım iki kulak da %70 çıktı ve ameliyat dediler olmadım cihaz istedim ve iki kulağıma cihaz takıldı
sonra ankara numune hastanesin den engelli raporum çıktı orada da test yaptılar sol kulak %67 sağ kulak %68 çıktı ve ben askere gitmedim
nasip olursa 23/01/2017 pazartesi günü gidip tecili bozduracağım ve sevk ediyorlar mış galiba sevk isteyim hasteneye gönderecekler ve orada test yapıldık dan sonra heyt kararı ne olur muaf mı yada geri hizmet olarak mı
ben gitmek istiyorum askere bilgi verir seniz sevinirim atakancevahir83@gmail.com adresine de atabilirsiniz cevaplarınızı şimdi den teşekkür ederim

geçmiş olsun.ama seni bu işitme kayıplarıyla askere almazlar.yani askerlikten muaf olursun.

kardeşim sen muaf olursun kesinlikle.hem askerde geri hizmet diye bir şey olmaz.bunuda anla lütfen.yani bu arkadaşın kulaktan yada başka şeyden rahatsızlıgı var,biz bunu alalım askere patates soydurup yada temizlikle kullanalım diye bişey söz konusu olmaz:D ayrıca numune hastanesi hakem hastanesidir.ordan çıkan rapor kesin rapordur.geçmiş olsun sana kardeşim..

askerlik

merhabalar arkadaşlar şimdi den teşekkür ediyorum cevaplarınız için

askerlikde hangi sağlık sorunları ile almazlar
bende işitme kaybı var cihaz da kullanıyorum engelli raporum da var
numune hastanesinden iki kulak da yüzde 70 fakat numune de teste girdiğim de sol yüzde 67 sağ yüzde 68 çıktı bir detaylı bilgi verir misiniz.

Kardeş ben gizledim gittim askerliğimi yaptım o zamanlar benim 50 db kayıp vardı.. askerlik ortasında elverişli değildir diye rapor vermek istediler hastaneden kaçtım askerlik yapmak için yüzbaşı ile kavga ettim " komutan askerlik boyunca başıma bir kaza bela gelirse suç tamamen şahsıma aiittir kağıdı imzalattı da sonuçta bitirdim ama ben askerlik şubesinde idim.. birliklerde daha zor olur elverişli değilsen gitme derim..

baktım ama tam olarak anlayamadım kısa bir açıklama verir misin bülent bey

"3. Bir veya iki kulakta 4000 Hz ve daha yüksek frekanstan itibaren 60 'in üstünde nörosensoriyel işitme kayıpları. "

madde bunu diyor bana uygun olan bu galiba 60 db lin üstünde olduğu için muaf mı oluyorum bülent bey

atakan400

Onların ölçümlerinde de bu kayıp tespit edildiğinde muaf olursun gibi görünüyor.

Üst Alt