Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var, cihaz kullanıyorum. Hangi oranda rapor verilir?

QuitsatzHADERAH

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu sabah Engelli Raporu ve Özürlü kartı için Form Doldurdum.
sağlık raporu 28 mayısda özürlü kartı ise 1 kasımda ve 2'ninin ayrı 81 tl ödemesi var.
yaşım 19 31.07.1993 doğumluyum.
işitme cihazı kullanıyorum her iki kulağımdada var bir kulağımda 45 desibel işitme kaybı diğer kulağımda ise 50 desibel işitme kaybı var
sizce düşünceniz nedir? ben alabilirmiyim raporu bir engelli tanıştığım birisi var o önerdi git al diye bende 1 ay içinde gittim.
şimdiden teşekkürler.

göz ve göğüs'den % kaç rapor oran verirler?

merhaba arkadaşlar.
doğuştan işitme engelliyim. İşitme ölçme konusunda ölçme yaptırdık çamlıca arkadaş tahminini %32 olarak söyledi.
ve ayrı yetten gözüm uzağı görmüyor.
ve son olarak göğüsümde ergenlik çağında çukur oluştu büyük ameliyat geçirdim şuanda iyi durumda göğüsüm
bunlarla beraber sizce %40 'ı geçebilirmiyim?

Miyop için oran verilmiyor.. Göğsünüzden geçirdiniz ameliyatta düzelme varsa ondanda rapor alamazsınız sanırım.. Rahatsızlık veren, tedavi olmayan bir durumunuz varsa oran verilir..

O çukur nefes darlığı vb. bir etki yapıyorsa, bir oran verilebilir. Ama hangi oranda verileceğini ancak doktor muayenesi sonucu öğrenebilirsin.

Not: Oranlar Balthazard formülü ile toplanır

Üst Alt