Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybım var. Öğretmen olarak atanabilir miyim?

gamze1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sol kulakta orta işitme kaybım var sağ kulağım normal hiç işitme cihazı kullanmadım Öğretmenlik lisans mezunuyum kpss ye hazırlanıyordum kulağım için gittiğim kontrolde işitme cıhazı önerilince araştırmak istedim bu güne kadar normal bir sorunum yokmuş gibi yaşadığım için (çünkü sağ kulağım gayet iyi ve kötü bir etki görmedim) süreç hakkında bilgim yoktu Mülakatta bu benim için dezavantaj mıdır Yoksa ordaki jüriye mi bağlıyım o insanları nasıl ikna edebilirim yoksa vazgeçip e kpss ye mi beklemeliyim
Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Ekpssye girmeniz için 40 üstü raporunuzun kadı gerekir. Eğer trk kulağa 40 ve üstü verilir ise atamanız gerçeklese bilir

gamze1 %40 engelli raporu alamazsınız, boşuna uğraşmayın derim. %40 rapor alamayacağınız için engelli de sayılmazsınız. %40 alabilseniz daha iyi olur, EKPSye girersiniz, KPSSden daha iyi. Cihazsız duyuyorsunuz, mülakata cihazsız girersiniz, müneccim değiller, işitme sorunu yaşadığınızı bilemezler. Benim bildiğim kadarıyla cihazla duysanız bile böyle bir engel yok. Yani prosedürlerde böyle bir açıklama yok diye biliyorum. Yine de mülakat denen illet oradakilerin görüşüne kalmış bir şey. Bu nedenle cihazsız girersiniz mülakata, bir şey anlamazlar.

Yanıtınız için teşekkürler Memurluk için istenen sağlık raporunda bu görülebilir diye düşündüm bu süreci yaşayan hocalarımın düşüncelerini merak ediyorum

Üst Alt