Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybımdan dolayı askerlikten muaftım ama yeniden askere çağırdılar..?

Gokhan541

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba gecen yıl temmuz ayında kulak işitme kaybı nedeniyle askerliğe elverişli değildir raporu aldım ve bu hafta içinde eve Ankara'dan onaylanmadı raporunuz Askerliğe Elverişlidir olarak değiştirilmiştir yazısı aldım.

Böyle bi durum mümkün müdür ? ne yapmam gerekir ?

Gokhan54 ilk aldığınız ön rapordur
Ankara milli savunma bakanlığı raporları inceliyor kesin sonuç olarak karar veriyor şubeye gidip karara itiraz edip
Tekrar hastaneye sevkinizi isteyin.

Bilateral İletim tipi işitme kaybı ile muaf oldum itirazım işe yarar mı ? muafiyet sonrası ameliyat oldum işitme kaybı tamamen olmasada düzeldi itirazım boşuna olacak sanırım ?

Gokhan54 durumunuzda iyiyleşme var ise
Bunu kendiniz daha iyi bilirsiniz
Bu sonuca görede elverişlidir verirler.

bende 1996 yılında askerliğe elverişli değildir raporu aldım askerdeyken sağ kulak total işitme kaybı.sizede verilmesi lazımdı ama şuanki durumları bilmiyorum.

gökhan itiraz etmedin mi?tekrar heyete girmedin mi?

terry28

hocam adam ameliyat olmuş ve büyük oranda iyileşmiş neye itiraz edecek ki ?

kardeşim bu adam muaf olmuş.bir sene beklemiş iptal etmişler.bu adamın yeniden heyete girmeye hakkı var.

Gokhan54 hocam işitme kaybı değerleri neler?Banada elverişli değildir diye heyet raporu verdiler.Şimdilik bakanlıktan cevap bekliyorum.

sol %57 sağ %40 idi muaf aldımda. ama geri döner bilgin olsun.

Üst Alt