Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybımdan süreli rapor verildi. Süresiz olabilmesi için ne yapılabilir?

pdrci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadalar. öğretmenim ve sakatlık indiriminden yararlanmak için vergi gelir dairesine başvurdum haliyle hastaneye sevk edildim yapılan tetkiklerde ileri derece işitme kaybı sağ:81 sol:86 db ve F rapor aldım 2 gün önce ancak kurul daha doğrusu kbb doktoru raporun 2 yıl süreli olarak düzenledi. rapor gelir dairesine gönderilmeden engelledim ve bugün kurul başkanı ile görüştüm 'sürekli' olmasını talep ettim kendisi bu kararı muayene olduğum kbb doktorunun verebileceğini söyledi bende kbb doktoru ile görüştüm kendisi işitme düzeyimin değişkenlik gösterebileceğinden ötürü 2 yıl süreli olduğunu söyledi itiraz ettim aynı hastaneden 1 yıl önce aynı durumdan rapor alanların 'sürekli' olarak aldıklarını söyledim ama nafile. yarın tekrar heyet toplanacak ve tekrar gireceğim heyete... lütfen bana yardımcı olun doktora sunabileceğim yönetmelik yada kaynak var mı? acilll

bir mucize olurda belki düzelir diye düşünmüş heralde doktor işitme kaybından süreli rapormu olur....işitme kaybının sinirlere bağlımı yoksa yakın zamanda iltihap kulak kiri nedenlerden dolayımı dicem ama sanmıyorum belki ondan süreli olmuştur..bendeki rapır sürekli.

işitme kaybım doğuştan. bilateral snik.
haklısınız ama doktora anlatamıyorum daha doğrusu anlamak istemiyor sanırım. yarın heyete gireceğim doktoru ikna etmem lazım ama nasıl :)

Şimdilik süreli alın 2 yıl sonra başka bi heyet zate süresiz verir süreli raporlarda vergi indirimi olmuyor mı ki? Oluyor sanırım

Üst Alt