Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybımın olması çalışmama mani sayılır mı?

expectation06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba herkese, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bir durum hakkında danışmak, bilgi almak istiyorum sizlerden. Belki buna benzer bir durumu yaşayan vardır.

Arkadaşlar bir kamu kurumuna sözleşmeli büro personeli olarak atandım. Kurum bende sağlık raporu istedi ama sağlık raporu konusunda şöyle çekincelerim var.

Çocukluktan itibaren bileteral yani orta dereceli işitme kaybım mevcut sanırım 50-55 db olması lazım. Sağlık kurulunda rapor alırken KBB doktoruna rahatsızlığımı söylersem bana memur olamaz diye rapor verebilir mi? Ya da son kararı kurul mu veriyor.? Ya da rahatsızlığı söylemeyip rapor alırsam kurum bir sıkıntı çıkartır mı ileride?

Şunu da söyleyeyim E-KPSS’ye giremiyorum engel oranım %40 ve üzerinde değil. İşitme rahatsızlığım engel olarak %20-25 civarına tekabül ediyor. İşitme cihazı kullanmıyorum, ne yapmalıyım sizce nasıl bir yol izleyeyim bu konuda.

Asil olarak kazandığım bu kadroyu az işitiyorum diye sağlıktan dolayı kaybetmek istemiyorum. :(

bence hiç bahsetme işitme testine gir ona göre karar verilsin.

Üst Alt