Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybına %32 rapor verdiler..?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
işitme kaybından dolayı yüzde otuz iki rapor verdiler yüzde kırk olmadan engelli statüsüne girmiyoruz galiba yakın bi zamanda beni askere almadılar bu sebepten dolayı bana niye tek kulağı duymuyo diğer kulağımda az duyuyo askere almamalarına rağmen doktor niye yüzde otuz iki verdi ne sağlamım ne engelliyim doktorun görüşüne göre yanlış olduğunu düşünüyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Askerinin verdiği sağlık kurulu işitme kaybı oranları yazarsan sana yardımcı oluruz bir de önemli hastahanein sana verdiğini odyomestriğin raporu scanner yapıp buraya yükle ona bakarar yorum yaparız. oradakı yazılanları buraya yazma kımse anlamaz.sen kağıtı scanner yap buraya koy ..

kardeşim askerinin verdiği raporda kayıp oranları yok askerliğe elverişli deildir yazıyo sadece bir aydır askerlik rapor için uğraşıyorum çok karışıkmış böyle durumlar bugün hastaneye rapor için gittim doktor muayene etti yüzde otuz iki verdi yüzdeli hesaplamasınıda bugün öğrendim haberim yoktu her sağlık rahatsızlığı olan engellidir diye düşünüyodum öyle deilmiş yanıldım en fazla hiç duymayan için yüzde elli ikiymiş benim bi kulak duymayıp diğer kulak az duyuyosa sence yüzde kırka ulaşması gerekmiyomu bu rapor bana bi faydası olmucakmı şimdi yüzde otuz ikiyle

heyete gittiğinde yani hastaneye askerinin sana verdiği sağlık raporu göster. ordaki oranı değerlendirirler...

activisiony;

Ben Türkçe orada açıklamışım ama sen benim yazdıklarımı okumamışın o yüzden ben sana yardım edemem. ben işitme engelliyim bu olaylarda uzmanım hangi oran verildğini işitme oranlarını hesaplanmasında ama sen Türkçe bilmiyorsun galiba yada yazdıklarımı dikkate almadın. Orada yazılanları bir daha oku.Ayrıca askeri oranları yazmak sorunda.

kardeşim dediklerini okudum dikkate aldım tekrar baktım askeri rapora ilk bakışta çok iyi bakmadım elverişli deildir yazısını görünce muaf olduğum için bi yere koydum öyle dediğin için tekrar baktım H90.5 sensörinöral işitme kaybı yazıyo askeri raporda başka bişey yazmıyo oran yok teşhis böyle yazıyo bunumu demek istedin yoksa başka bişeymi demek istedin odyomestrik raporu derken işitme testi olan raporumu kastediyosun karışık uzun olduğu için bu durum kafamdaki soruların cevabını bulamadım bilgin varsa beni aydınlatırmısın kardeşim

Anladığım kadarıyla rapor memlekete gönderilmiş oradan onay bekleniyor sanırım.o raporu gerçek kısmı gelince sana orada oranlar yazacak askeriyenin verdiği raporu SAKLA. Ömrün boyunca o sana lazım olacak. Sen şimdi sağlık kuruluna girdin mi?

aynen bendeki askerlik raporunu şubeye verdim gerçek kısmı birkaç ay sonra adrese gelicek galiba öylemi oluyo heyete daha girmedim cuma günü hastaneye gittiğimde sadece doktor baktı sonra test yaptı yüzde otuz iki yazdı bende onu sağlık kuruluna verdim mayısta heyet için gel dediler yüzde kırkın altındada bişey olmadığını eve gelince öğrendim şimdi benim nası bi yol izlemem lazım

Hata yapmışın. Yüzden kırkın altındada bişey olmadığını öğrendin... en az %40 almam lazım ama oranları bilmiyorsun. ilk önce işitme cihazı yardım ıcın yonlendırekcısınız tahminşm bu sana sağlık kurulu raporu değilde sen işitme cihazı istedinmi bir de hangi hastahaneye gittin?

aynen üzüldüm böyle hata yaptığım için ama bilmiyodum yüzde kırkın altı bi anlam ifade etmediğini işitme cihazı kullanıyorum sol kulak için sağ kulak hiç duymadığı için işitme cihazı fayda etmiyo sol kulakta az duyuyo devlet hastanesine gittim oran hesaplamasını yapabilirmisin desibelleri toplayıp dörde bölünüyomuş ona göre yüzde kaç olduğun belirleniyomuş benim durumu hesaplayabilirmisin acaba yüzde kırka ulaşırmı hiç duymama için yüzde elli ikiyse benimde onun yakınlarında olması lazım diye düşünüyorum
işitme testi
saf ses ortalaması hava 58db sağ 115db

Üst Alt