Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybına alternatif tıpta çözüm aradınız mı?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Benim durumum otit media.orta kulak iltihabı.zarlar yok...işitme az...hep alternatif tıp a yöneldim.çaresi bitkilerde,herbalistlerde aradım.halada aramaktaım.ahmet maranki,adnan saraçoğlu gibi kişiler.mesela çınlama için tinitus diye kür çıkarmış 200 tl adnan saraçoğlu pahalı alamıyorum...
yine isveç iksiri var tdavi alanlarında kulak ağrısı,işitme kaybı da var.hatta bunu bulan kişi tesadüf bir aileye misafir oluyor bakıyor ki aileden bir fert duymuyor bunu kullanınca duyuyor...
mesela çörek otu;peygamber efendimiz (SAV)ölümden başka her derde deva buyurmuş.bu hadis umudum olmuş kullanıyorum.çöreklen diye site var yorumları okuyunca insanın umudu artıyor...
yorumlarınız,tecrübeleriniz..

Tıbbi tedavinize destek olarak uygulayabilirsiniz bitkisel tedaviyi fakat sadece otlardan orta kulak iltihabını iyileştirmeyi beklemek çok doğru değil zaten cevapta alamazsınız.

inanmiyorum bu bitkisellere desemde 1 bas sarmisagi yarim bardak yogurda centip dograyip aksamlari yerdim antibiotiklerden gina geldigimde evde antibiotik bittiginde 1 hafta her gun rayihalar sacip evin havasini berbat edip iyilesti diyebiiyordum :)
kulak cinlamasi icin gingo biloba ordan burdan duyup epi bir para verip almistim biraz kullaninca 1 2 kilo almis sismanliktan nefret edenlerden oldugumdan onu da birakip cinlamalarimla mutlu mesut:pyasamayi ogrenmisim dir

ah ak allah enayilerin yoklugunu gostermesin :(para kazanmanin yolu umut tacirligi olmamali insaniz ama hata eden baska yerlede etsin olmayan biseyi yaptik diye utanmiyor bazilari;)

Allah her derde bir şifa yaratmıştır mutlaka, ben inanıyorum.
Zaman zaman benimde canım sıkıldığında internet'ten işitme kaybının bitkisel tedavisi varmıdır diye araştırıyorum, genelde birbirine benzer şeyler yazıyor.
Bu Yasin Oflaz hakkındaki yazıya uzun zaman önce denk gelmiştim senin verdiğin linke tıklayınca 3-5 sene önce okuduğum yazının aynısı olduğunu gördüm, bu kadar zaman içerisinde 1-2 kişi daha ilaçtan faydalanıp oraya adını yazmamışlar yani.
Bana inandırıcı gelmiyor bu insanlar, shukufe'ye katılıyorum yani.
Ama bitkilerle tedavi mutlaka vardır nasıl olur bilmiyorum ama kendi kendine araştırmak lazım.
Uzun zaman önce "Lorenzonun Yağı" diye bir film seyrettiğimi hatırlıyorum bu konuya güzel bir örnek bence..

Üst Alt