Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybından %48 raporum var. Nelerden faydalanabilirim?

kurzundschmerzlos

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba herkese selamlar yeni üyeyim daha göz atmadan çok faydalı bir site olduğunu anladım.bir sorum olucak.özel sektörde yeni işe başladım özürlü gurubu olarak çalışıyorum.sadece duyma problemim var.yüzde 48 raporum var onuda yeni aldım. asgari ücretli olarak işe girdim maaşım fazla olmasımı gerekiyor, ? özürlü kimlik kartı içinde başvurdum adresime göndericekler. başka nelerden faydalanabilirim ? yardımınız için şimdiden çok tşkr ederim

108 95 db de benım kaybım var bu konuda benımde izlemem gereken yollar olacak konu için sana yardımcı olacaklardır formu takıp edin

kurzundscmerzlos adlı kullanıcı merhaba. ilk defa mı rapor alıyorsunuz. sizin % 48 lik raporuna karşılık işitme kaybı ne kadar ve konuşma bozukluğunuz da varmı konuşma bozukluluğu % 48 e de eklendi mi? cevap vereceğiniz için şimdiden teşekkürler.

arkadaş ...hayal kırıklığına uğramanızı istemem .bir arkadaşım sağır-dilsiz .ona %50 vermişler .ayrıca çalışabilir ibaresi de koymuşlar .
2022 alamıyor .

işlemlerinizi ona göre yaptırın .

meraba world56 evet ilk defa rapor aldım daha öncede alabilirdim ama mecbur kaldım raporumda sadece duyma eksikliği var.geri kalan diğer bütün organlarım şükür sağlam.özel sektöre raporlu olarak girdim.özürlü gurubunda çalışıyorum. sağ kulak daha ağır duyuyor.desibel olarak raporlarım evde birdahaki gelişimde desibel oranlarınıda yazarım tşkr ederim

aynı bende senin gibi durumundayım bütün diğer organlarım sağlam sadece kulaktan rahatsızım doğuştandır askerlikten muaf tutuldum. gideceğim devlet hastanesinden rapor alırsam % 48 oran çıkıyor. sizin işitme kaybınız kaç db dir? konuşma bozukluğunuzu da yazdırdınız mı?şimdiden cevap için teşekkürler.

meraba desibel oranı raporum evde alıp yazıcam benim yüzde 48 raprum var ama skerlikten muaf olmadım bana çürük teklif ettiler ben istemedim sadece tedavi yoluna baktım tedavizi olmadığı içinde rapor aldım istanbul gata edirne trakya tıp fakültesi gitmediğim yer kalmadı tedavim yok ama pratikten kazanıyorum dudak okuyorum bu da hayatımıu kolaylaştırıyor

peki çok teşekür ederim saygılar

desibel oranlarını yazmayı unutmazsanız iyi olur. teşekkürler görüşmek dileğiyle.

meraba teşhiS ( bilateral sn işitme kaybı ODİO:500.1000,2000,3000 hz TOPL SOL 355 DB 345 DB (% 48 )

merhaba benim de bu verilere yaklaşık olarak aynı yani 500, 1000 2000,4000 hz dir. desibel oranları ise 90 ve 98 db dir. yardımcı olduğun için çok sağol.

meraba özürlü kimlik kartımı teslim aldım sadece ne tür haklara sahip olabileceğim kağıt gelmedi

kardeş sana 5. post'ta link verdim... ne tür haklara sahip olduğun yazıyor.. bizahmet tıkla ve okuyuver... :)

Üst Alt