Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybından aldığım %50 oran vergi indiriminde düşürülür mü?

ali177

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İşitme engelli olarak %50
Rapor aldım. Ankara bu oranı düşürür mı?

ali177 İşitme kaybınızın durumuna bağlı kardeşim.. tekrar hastaneye sevk ederlerse raporu rahat alabilecek düzeyde misin ? yani tam olarak işitme kaybınız hangi kulakta yüzde kaç ?

kolay kolay düşmez.. odyometri grafiğindeki veriler ile hesaplama tutuyorsa sıkıntı olmaz..

Evet alabilirim.iki kulakta da sorun var.solda ileri,sağda çok ileri derecede miks işitme kayb var diye rapora yazdılar.

Hava sol 89 sağ 96 db
Kemik sol 64 sağ 65 db diye yazmışlar. odyometre ye. Benimde anladığım yok.

İşitme engellilerin raporunu Ankara nın düşüerme olasılığı ne?

Çok ileri derecede ağır işitme kaybı olanlar Ankara'ya gönderdiğinizde bu oranı dusurmezlerler zaten kbb daki doktorlar oranları verirken Ankara'daki oranları nasıl listeye göre hesaplıyorlarsa doktorlarda öyle yapıyor ben mesela raporumda %52 aldım Ankara'ya gönderdiğimde %52 onaylanmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

düşürme olasılığı olamaz. 120 ye 116 ydı 50 verdiler bana. 40 ı çok rahat bir şekilde geçer. Çünkü işitme kaybında azalma olmaz.

Üst Alt