Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybından rapor alıyorum, ama oran düşük verilecek gibi..?

bilgi ahmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SAĞ: 75+80+80+95= 330
SOL: 70+65+60+85= 280
Dr.'un hesabına göre;
SAĞ: 70+80+80+90= 320
SOL: 70+60+60+80= 270

işitme testimdeki değerler toplamı ve işitme engel oranı %41 çıktığı halde KBB dr.u sonu 5'le biten değerliri hep 5 puan aşağıdan hesapladı dolayısıyla işitme engel oranımı %39 olarak rapor verdi ama raporu heyete teslim etmedim, ne yapmamı önerirsiniz?

Odyo yapan memurlara ve dışardan KBB Dr.larına da sordum senin işitme ve duyma eşiğin
60 ve 70 arası olduğu için 65,
70 ve 80 arası olduğu için 75,
80 ve 90 arası olduğu için 85
90 ve 100 arası olduğu için 95 dediler!

ne yapmamı önerirsiniz başka bi hastaneye mi müracat edeyim yoksa bu rapaorla alakalı hakkımı mı arayayım? sonuçta hastanelerde uğraşmak zor 3 günde zor bitirdim oysa 8 tane birimi :(

bi başka hastanede tekrar bubları baştan yapmak zor geliyor ayrıca bu yaptığım işlemleri Sağlık Kuruluna teslim etmedim bi başka hastanede işlem yaptırmak istesem bu yapılanlar sistemden görülür mü?

2 kulağında duyuyor mu kardeşim ? yani tek kulağın hiç duymuyorsa %12 verıyorlar tek kulağa..

İşitme testlerinde doktorlar hastaya guvenmiyor galiba tanidiklarimada hep eksik verdiler

Üst Alt