Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybının ne zaman olduğu EKPSS için ne anlama geliyor?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
ARKADASLAR OSYM NIN SITESINDE SU NOKTA DİKKATİMİ ÇEKTİ BEN İLK OGRETIM MEZUNUYUM FAKAT OSYM DE SU IFADE YER ALIYOR 3. İlköğretime başlama yaşı öncesi işitme özürlü olan işitme özürlü adayların bu durumunu gösterir resmî belge/belgeleri BU KURA ILE ALIMLARDA YAPILAN BIR YAZIYI OKUDUM BU SARTI İSTİYOR FAKAT BEN ORTA OKULU BITIRDIKTEN SONRA KULAKLARDAN RAHATSIZ OLDUM PEKI ŞİMDİ KURA İLE ALIM YAPILIRSA BASVURAMIYOM ANLAMINA GELIYOR SANIRSAM AYDINLATIRSANIZ COK SEVINIRIM :confused:

Basvurabilirsin. ilkokul onxesi isitme engelli olduğunu belgeleyebilirsen sınavda daha kolay sorular sorulur. (guya)

valla buyucu liseyi okuyamadım ama su an açık lıseden devam edıyom insallah en kısa surede bıtirebilsem bi yere yerlessem artık kafayı yemek uzereyım allah herkesın yardımcı olsun ınsallah atanamayan butun engellı kardeslerımız atanırda rahata kavusurlar

Kuraya katilirsin sende. Hos kuraya pek kadro yok lise duzeyi hep hizmetli araniyo

valla oyle kuraya pek kadro vermıyorlar artık şansımıza

daha yeni başladım 11 kredım var toplam 240 kredi almam lazım yanı eyer calısıp butun derslerımı 1 kerede verebilsem 2.5 buçuk yılda mezun oluyorum yok derslerı veremessem 10 yıl sonrada bıle mezun olamam allh belamı vermesın nıye zamanında okumadm yarabbım canımı al da kurtulayım :(

Tövbe de, Allah korusun..
Daha yolun başındasın toplamda 192 kredi alman gerekiyor.. ben yaklaşık 3,5-4 senedir devam ediyorum 150 kredim var kısmet bakalım ne zaman mezun olacağım.

Üst Alt