Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme kaybının yanı sıra denge sorunu da yaşıyorum. Rapor oranım ne olur?
Oran verildimi ekletip ekletmemede kararsızım rapor sürelimi veriliyo ohastalık için emar sonucum belli değil daha kulağım sürekli dengeyi bilmiyom süreli istemiyom
Bende bugün hastaneye gittim kbb ye odyometri testi ve Mr istedi ve test yapılan yere gittiğimde aldığım cevap 30 martta gel Haziran için randevu vereyim yuh dedim 10 dakikalık işlem için 6 ay sonraya randevu veriyorsunuz dedim beğenmiyorsan git başka yerde yaptır dedi ben şok oldum neyseki doktor başka yerde yaptır kabul ederim dedi
flora19
florya resimde rapor tarihi 4 ocak görünüyor.bugunse 3 ocak.3 ocakta nasıl 4 ocaklı rapor aldın dayın sağlam eyi torpilin var demek.kpss gerek yok şimdiden memursun hadi eyisin eyi
florya o işaretli kutucukların anlamı raporu hangı amac için istediğini gösterir.mısal işe girmek ve engelli kimlık kartı almak gibi.sıkıntı olmaz o işaretli yerlerde kullanamn için ama misal araç alımı ya da evde bakım maaşı için işaretli olmadıgı için eger onlardanda faydalanmak istersen yeni rapor ellerinden öper