Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme kaybının yanı sıra denge sorunu da yaşıyorum. Rapor oranım ne olur?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
İşitmekaybıına bağlı dengeden sürekli rapor alan varmı süreliyse ekletmeyi düşünmüyorum.

Az zaman kldı sürekli lazım rapor

mühendisbey

Oran verildimi ekletip ekletmemede kararsızım rapor sürelimi veriliyo ohastalık için emar sonucum belli değil daha kulağım sürekli dengeyi bilmiyom süreli istemiyom

Kimsede bilmiyo pek

Aldım mr sonucu dengeyle ilgili bişi yokmuş temiz çıktı:)

mühendisbey sağolun:))

https://hizliresim.com/POR9zQ şu kutucukları işaretledim sorun olmaz demi.

3cü hakem rapordan sonra arttı diye başvurdum rapor için

Evrak kaydı olck yarın yalnış bişiyok demi

Kpsss engel kartı falan yararlanmak için

Bende bugün hastaneye gittim kbb ye odyometri testi ve Mr istedi ve test yapılan yere gittiğimde aldığım cevap 30 martta gel Haziran için randevu vereyim yuh dedim 10 dakikalık işlem için 6 ay sonraya randevu veriyorsunuz dedim beğenmiyorsan git başka yerde yaptır dedi ben şok oldum neyseki doktor başka yerde yaptır kabul ederim dedi

Gülo34 benimde temiz çıktı içimde kalmadı varmı yokmu:))tansiyonum düşük ondan dengesizlik heralde

flora19
florya resimde rapor tarihi 4 ocak görünüyor.bugunse 3 ocak.3 ocakta nasıl 4 ocaklı rapor aldın dayın sağlam eyi torpilin var demek.kpss gerek yok şimdiden memursun hadi eyisin eyi :D

flora19 sevindim senin adına canım benim [emoji8]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@-mka

Bu rapor değil mka dilekçe sabah kayda gircek gezmedim daha:))

Randevu sabah bugünden gidelim dedim kayıt için dedi yarın gelceniz

Okutucukları işaretledim bişi olmaz demi

13 madde neyin nesi
@Gülo34 sağol cnm

https://hizliresim.com/POR9zQ @buyucu

Başvuru dilekçesi

flora19

florya o işaretli kutucukların anlamı raporu hangı amac için istediğini gösterir.mısal işe girmek ve engelli kimlık kartı almak gibi.sıkıntı olmaz o işaretli yerlerde kullanamn için ama misal araç alımı ya da evde bakım maaşı için işaretli olmadıgı için eger onlardanda faydalanmak istersen yeni rapor ellerinden öper :D

Aman nalet gele hepsine girdim çıktım kbb yazsı sorun yok 37 geliyo ondan nalet ftr ci bndeki emarı bırakıp kendi mr istedi böle şansa

flora19
sanırım bu sağlıkcılar sana fena takmıs memur olmanı ıstemıyorlar gibi.

Eskiyide gördü oranı adamı deli ediyolar

Napcajsa yeni emaru 2017çekilmiş emar

Üst Alt