Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme-kulak muayenesi nasıl yapılıyor?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Kafama takıldı işitme muayenesi nasıl yapılıyor. yanlış anlamayın doğrumu bana yapılan acaba ?

ben defalarca doktorlara gittim . hatta Cb Abdullah gülün Pr doktoruna bile gittim. verdim parayı muayene oldum . fakat dikkatimi çeken o kadar para veriyorsun yapılan muayene aynı ssk hastane doktoru gibi kulağıma ışıklı kamera ile bakmaktan ibaret. direk sinirler gidik dedi . kulağım mr flimi yokmu gözle nasıl sinirsel olduğunu anlıyorlar .merak ettim buraya öyle yazdım. sizlerdemi aynı.

Valla ben hiç film çekilmedim aynı size olduğu gibi muayene oldum

Bu kamera ile salyangoz içi ve sinirler görünmezki yani bizlerden normalde Mr istemeleri gerekmiyormu . değilmi. istemeden nasıl böyle bir kanıya varıyorlar.

Demekki doktorlarımız ileri görüşlü tıp bizde bu kadar ilerledi:)

MR ile sinir hasarını zedelenmesini göremezsin. Bendeki gibi tümör varsa ancak o anlaşılır. O doktorların söyledikleri şöyle olmuştur bence. Bakmıştır kulakta bir sorun yok. Ama işitme kaybı var. O zaman bu ancak sensörinöral kayıptır demiştir.

peki hemen sinirsel sinirler ölmüş kanısına nasıl varabiliyorlar . veya tıp kulağı daha çözemedimi

En basiti şöyle olabilir. Eğer sinirde hasar varsa sesi duysan bile ayırt etmekte zorlanırsın. Konuşmayı duyarsın ama anlamazsın.

Gittim 2010 yılında sadece pr doktora muayene parası 500tl verdim. test hariç. ben bunun tedavisi yokmu dedim kendisine evini arabanı satman gerek . çok pahallı dedi.

Duymak ona değer. Evi satınca duyacak olsam satarım. Sinirde sorun varsa pek tedavi alternatifi yok bildiğim kadarıyla maalesef. Beyin sapı implantı var. Araştır istersen ama basit bir şey değil ve başarısı kısıtlı bildiğim kadarıyla.

implant değildir . çünkü çok pahallı ameliyat olduğunu söyledi ne olduğu hk net bilgi vermedi

Valla yıllar önce implant tan önce bana tavsiye etmişti başka bir doktor yıllar önce eski paraya göre 70 milyar dedi bugünün 70 bin tl si o doktorun ismi aklıma gelmiyor şu an gelince hemen yazacağım dilimin ucunda adamın adı. Yani bugünün parası tahminimce 200 bin tl vardır. mühendisbey

mühendisbey valla o zaman durumuna uygun bu dedi. Yan etkisinden bahsetmedi bize. Ben girer yaparım ama bu para dedi. Baya var zaten gideli 12 sene vardır belki daha fazla.

Doktorun adı aklıma gelmiyor. Babamla gitmiştik şu an uyanık değil. Kalksın sorar söylerim doktorla da gider bizzat görüşürüm İstanbul da kendisi. Yani ben yardımcı olurum size her şekilde mühendisbey

Üst Alt