Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme sorunu olanlar sabah yataktan nasıl kalkıyor, nasıl uyanıyor?

BayKukla

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
229
Merhaba

İşe gitmek için veya sabah yetişmem gereken yerlere uykudan uyanmak için çalar saatim ve kolumda titreşimli akıllı saat dışında yastık kılfıına yerleştirdiğim telefonumla anca uyanabiliyorum. Bazen geç kalıyorum. Bu çözümlerin en verimlisi kol saati ancak, mi band kullanıyordum onun da kayışı plastik yarılıyor özellikle uyku vaktinde hareketli uyurum. Bunun için yedek kayış almak gerekiyordu. Tabi en sonunda saati kaybettim. Uyanmak için kullandığınız başka bir çözüm yolu var mı? veya saat olarak sağlam kayışlı bir model var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

bir yakınınız sizi işe gitmeye kaldırabilir

@Ahmet T, evet çoğumuz öyle. Yakınım yok. Kardeş bildiğim bir kişi var o da evli ve başka ilde yaşıyor. Kimsenin rahatını bozmak istemiyorum.

benim hiç arkadaşım kalmadı böyle iyi diyorum kendi kendime insanlar benimle alay ediyorlar ya bana öyle geliyor

@Ahmet T, Ben de aynı durumdayım. Yalnızlık çöktü. Bir de acaba ne demek istediler düşüncesi başlayınca paranoya başladı.

İşitme engelli bir arkadaşım kullanıyordu titreşimli dijital çalar saatler var...küçük yastık altına koyuyordu...bı bakın isterseniz nette satılıyordur belki...

@sevals, evet buldum. bayağı masraf olacak ama mecbur alacağım.umarım işe yarar. Teşekkürler.

Üst Alt