Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme sorunum var, B sınıfı ehliyet aldım. Ehliyetimde gözlük ibaresi var?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Bundan 3 sene once gittim b sinifi ehliyet aldim, ehliyette gozluksuz kullanamaz yaziyor sadece. Bu durum bir sorun yaratir mi? Kaza durumunda sucsuz olsam da suc bana yuklenir mi?

Gözlük ibaresi varsa, gözlüksüz araç kullanamazsınız. Olası tüm kontrollerde ceza yersiniz, kaza durumunda suçlu olursunuz

geçenlerde kendi arabama gittim kasko yaptırdım, görevli ile gayet oturduk konuştuk falan ama tabi prim artar diye söylemedim işitmede sorunum olduğunu ehliyetimde işitme durumum yazmıyor diye kaza durumunda kasko ödememezlik yapar mı ? poliçeyi okudum ama öyle bir madde yok

aynı durum bende de var B sınıfı ehliyetim var, kullandığı protezler kısmında gözlük yazıyor fakat ben ameliyat oldum artık gözlük kullanmıyorum, trafiğe mi müracaat etmem gerekli ?

Gözlük kullanmadığınıza dair rapor alıp Emniyetê vermeniz ve o ibareyi kaldırtmanız lazım

Üst Alt