Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme sorunum var ve bir gözüm görmüyor. Hangi oranda rapor alabilirim?
Arkadaşım tek gözün görmüyorsa %23 gibi bir oran veriliyor. Zaten sizde kulakla ilgili sorunda olduğuna göre kulaktan alacağınız oranla ikisi Baltazar yöntemiyle belirlenecektir.
cevapınız için teşekkür ederim.bende bu problem yeni
çıktı pek anlamıyorum elimde odyo testi var ama anlamayınca anlatamıyorum.şema çizmiş ama anlamıyorum.sadece bildiğm sağ %77 sol %72 sol gözde %20 görme var.hz olarak herhangi bişey belirtmemiş.rapor için hastaneye baş vurdum heyet 11 mayısta gireceğim.
arkadaşlar yukarda verdiğim oranlarla yüzde 18 rapor vermişler elime bişey vermediler sadece deftarlığa gidecek dediler.oradan bakanlığa gidecekmiş sonra iş yerine gidecekmiş.bu nasıl anlayamadım .sizce yüzdem az değilmi.
sen raporu vergi indirimi için mi çıkaracağı beyan ettin.Çünkü oran çok düşük,ya arkadaşlar benim anlamadığım vergi indirimi için ayrı iş için isteyince farklı oranlar veriliyor sanırım.En azından iş için istenince %40 versinler ben razıyım.
Cetvele göre duyma ve görme eksikliklerinin hangi oranda işgücü kaybına yol açtığını tek tek bulacaksın, sonra o oranları yönetmeliğin 11. maddesine göre toplayacaksın.
arkadaşım soykankaan her iki kulağada cihaz kullanıyorum zaten önceden ameliyat oldum düzeleceğime duyma derecem daha kötü oldu benim anlamadığım raporu bana neden vermediler defterdarlığa göndereceğiz dediler %40 altındaki raporu neden defterdarlığa gönderiyolar normalde cetvele göre %44 almam lazım bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım benim kafama takılan yüzde 40 altındaki raporu niye deftarlığa gönderiyorlar düşük olan raporlarda gönderilirmi.ayrıca yardımların için teşekkür ederim.
ben vergi indiriminden yararlanabilmek rapor aldım.o da önce defterdarlıktan kagıt alıp sonra hastaneye başvuruyorsun.hastane ye raporumu öğrenmek istedim yüzde 18 dediler .rapor defrterdarlığa gitti dediler.düşük raporlar defterdarlığa gidermi.
Rapor fotokopisini aldım sağ kulak %80 sol %70db kemik %37 %35 bu orana kulağa rapor sonucu %3 verilmiş göze %15 verilmiş toplam % 18 rapor verilmiş.ben de itiraz edeyim diyorum.sizce itirazımda haklımıyım okulağa % 3 verilirmi.cevap yazarsanız sevinirim.teşekkürler!
meraba soykankaan iki kulağımdada cihaz var.test var elimde sağ 77db sol 72db bu heyete girdiğim hastanenin verdiği odyo sonucu desteğinizden ve bilgi ve ilginizden dolayı teşekkür ederim
itiraz için dilekçe verdim il sağlk müd.ne tekrar heyete çıkmam için başka bir hastaneye gönderdiler bu gideceğim hastanede oranlar değişirse bu sefer hakem hastaneye gönderecekler oda denizli veya afyon sonuç ne olur bilmiyorum size bilgi veririm sizinde ayrıca vereceğiniz bilgi varsa yazarsanız sevinirim
arkadaşlar aylardır sağlık raporu için uğraşıyorum raporun hakkım olduğunu düşünüyorum.itirazda bulundum en son hakem hasteneden de rapor olumsuz çıktı.ben yeniden rapor almak için ne zaman baş vuru yapmalıyım.herşeye en baştanmı başlamalıyımmı.?cevaplarınız için teşekkür ederim.
----------
gürsa arkadaşım ikinci hastanede %38 verdi rapor bozuldu.hakem hastanede %13 verdi.sol kulağa tekrar operasyon geçirip öyle sonuç verilir diyor.fakat operasyonlada düzelip düzelmeyeceği kesin değil.kesin düzeleceğini bilsem raporla uğraşmayacağım.fKt doktorlarda kesin bişey söylemiyor.bu yüzden ameliyat olmak istemiyorum.
Soykankaan arkadaşım sana özellikle teşekkür ederim yardımlarından dolayı
umarım sıkılmazsın bir konuda tereddütlerim var senden fikir almak isterim
benim raporu alamamamdaki en büyük etken doktorların bana tekrar operasyon geçirmen gerek diyorlar zaten en son hakem hastanenin verdiği rapordada operasyondan sonra değerlendirmek gerekir diye yazmış fakat ben yeniden ameliyat olsamda düzelip düzelmeyeceğine dair hiç bir doktor
kesin düzelir demiyo yani %100 düzelir demiyo düzelmeyebilirde diyo bu yüzden bende tekrar operasyon geçirmek istemiyorum çünki tamamen kaybetme korkusu var kayıp edersem bunun hesabını kim verecek ayrıca tekrar ne zaman başvuru yapmam gerek bütün işlemlere yenidenmi en başındanmı başlamam gerek tşk.
arkadaşlar örneğin %58 raporu olan birkimse.rapor sürekli.bu kişi hastalığında az da olsa ameliyatla düzelse rapor da bi değişiklik olurmu.bilgilendirirseniz sevinirim..teşekkürler..