Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme tedavisi için Ankara'da doktor önerisi olan var mı?
Arkadaşlar yakın zamanda ankaraya gideceğim gitmiş ken muayenede olayım dedim tek kulakta işitme kaybı var acaba tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane varmı heralde fakülte ye giderim şimdiden teşekkürler
doktorlar isitmeyen kulagi duyursalardi ben duyardimbi halta yaramiyorlar isitmek icin. ankaraya geldiginde isine bak istersen vaktini ziyan etme.kaldigin yerdeki millet hastanesi nene yetmicek. ola bite isitme cihazi yazarlar, gunlerce surunduruponu herhangi bir kbb polikliniginde doktorda yazar sana.cihazini yazdirdiktan sonra ankarada iyi odyometrist bulsan daha iyi edersin.
shukufe,
Hemen yorum yapma. Belki de orta kulak patolojisine bağlı, düzeltilebilir bir hastalığı vardır. Zaten iki tanecik kulağımız var. Birini umursamazlıktan harcamak hiç de mantıklı olmaz, değil mi?
Tedavisinin olmadığını bende biliyorum Allah tan umit kesilmez ne bilim sorun belki başka birşeydir ayrıca sukufe kardeşim gibi bende cok dedim çalışmıyor kulak zarimi patlatmak icin bile uğraştım ama belki dedim bir gün tedavisi çıkarsa doktor kulağına bakmadigindan tedavi uygulayamıyoruz demesin
Bulunduğum yerde hastane var ama emin ol kulak için yapacakları hiç birşey yok içim de kalmış tı ankara da muayene olmak hiç yoktan kafam da ki bu soru işaretini silerimde yapmak istediğim hedefimi iyice netleştiririm sadece varmı bi doktor bildiğiniz bir isim