Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testi, doktor ve cihaz tavsiyesi..?

lodlod

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 7-8 yıldır giderek artan bir işitme kaybım var.

Otoskleroz teşhisiyle sağ kulağımdan 3 sene kadar önce ameliyat oldum. İlk başlarda bir nebze daha iyi gibiydi ama aynı şekilde kayıp artarak devam etti. Muhtemelen sinirsel kayıp daha fazla.

Şu an her iki kulağımda da kayıp var. Sağ kulağım epey fazla.

Testlerimi bulamadığım için paylaşamadım ama temin edebilirsem güncelleyeceğim.

İyi bir cihaz kullanmak istiyorum.

Öncesinde iyi bir doktora görünmek ve işitme testi yaptırmak istiyorum.

Tavsiyeleriniz neler olur acaba.

Mehmet Akşit hocama özel mesajla sordum ama iletilmedi sanırım.
Konu açarak danışmak istedim.

Sağlıkla kalın.

Son düzenleme:
mehmet aksıt bey bayadır bızlerı terkettı gorunmuyor. amelıyattan fayda saglamadıysanız tabı ısıtme cıhazı en ıyısı.
sımdı hastanelere gıtmek rısklı. ıyı bır hastanede dogru testle cıhazı REMle guzel ayarlıyan bır berkezden alırsanız tam duymasakta cok faydalı oluyor.
bende gıdıcem hastaneye test ıcın. yenı cıhaz almaya kalktım koronadan evvel. cıhaz denemeye kalkınca odyocu doktora gıt kulakta buson var dedı. salladım gıtmedım doktora.
sımdıde baskı yapıyor buson. keskı o zaman gıdıp caresıne baksaydım. bıde agrı yapıyor. yakın zamandada rısksız bı sekılde hastaneye doktora gıdemeyız sanırım.

GRAHAM BELL
graham sen bilirsin piyasayı,ankarada simense bakan iyi bir yer varmı önerecegin? benim aldım yer kapanmış cihaza baktırmam laızm:)

yakın zamanda ısıtme cıhazı satanlarla muhatab olmadım. eskıden duyses sıemens ana bayı gıbıydı. artık sıemensın adı bıle sıgnıa.
benımde sıkayetım var 7 yıllık otıcondan. performansı ıyı degıl bakım ıcın para vermek ıstemedımde yenısıne nıyetlendım.
bı ellerını koyup dogru calısıp calısmadıgına bakmak ıcın bıle 140 lıra ıstıyorlar. bakımından sonra tamırı ıcın kımbılır kac ısterler parca pahalı. sonrada ayar ıcın 140 lıra.
o kadar para verecegıme cıhazı yenılıycem ınsallah. otıconumda yedek dursun bozuk degıl dıye dusunuyorum.

Üst Alt