Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testi yaptırdım. Konuşma ve işitme testlerindeki fark rapor oranına etkisi..?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar işitme testi ile ilgi bilgi almak istiyorum bu gün tes yaptırdım kırmızı işaretli olan 80db başlıyor 70 db den bitiyor mavi olan işaret60 db den başlıyor 70 db den bitiyor birde konuşma işitme testiyle uyuşmadı bunun derecesi ne olur yarın heyete gireceğim yardım ederseniz sevinirim

rapora bilgi

merhaba kolay gelsin ben bu gün işitme kulak testi yaptırdım sonuçlar için bir yardımcı olabilirmisiniz mümkünse

%40 zor gibi ginede şansına bi heyete gir bakalım sonucu bizimle paylaş yardımcı olmaya çalışırız

işitme testine hesap

Selam arkadaslar mümkünse bir yardımınızı bekliyorum acaba bu orana kac puan verirler saf ses ortalaması (db ile) 500 -2000hz) hava sol 72 db sağ 68 db kemik sol 63 db sağ 65 db konuşmayı alma eşiği db ile sol 70 sağ 65 konuşmayı ayırdetme % ile sol %88 sağ %92 en rahat ses yüksekliği db ile sol 95 sağ 95 tedirgin edici ses db ile sol 100+ sağ 100+ not demiş sağ kulakta orta ileri derecede sın kayıp sol kulakta ileri derecede sın kayıp gözlendi yazmış işitme testine

Allah ın izniyele yarın heyete gireceğim yorumlarınızı bekliyorum

Yeni yapılan tes

benim baska özürümde var elden baş parmak ve işaret parmağı tırnak bölgesinden yok

birde ayağım kırılmıştı sekeli biraz

toplam kaç alabilirim sizce arkadasım

yarın heyete gireceğim yardım edin lütfen

kardeş kırmızı ve mavi deki 500.1000.2000 ve 4000 frekanlarını ayrı ayrı topla en az 320 biri 300 biri yapmalı..
artı tahinim işitmen %38-42 arası tutar parmaklarıda hesaba katarlarsa %40 geçebilir.

benim odyo testlerde yazan 73/73 sag sol 38 puan yazdılar
gözlerde astiğmat sorunum vardı doğuştan 6 puanda ona verdiler sonra ankara gönderdik
toplam 47 verdiler ssk ya verdim emekli oldum
3 derece verilecek raporun sınırındasınız inşaallah verirler karamsar olmayınız bu işler sabır gerek

pardon ben diğer özürlerine bakmamısım. sadece işitme kaybın var sanmıştım.

yeni ilk rapor aldım

Merhaba arkadaslar hepinize ayrı ayrı tskr ederim özellikle camlıca kardesime dediği oran aynısı tuttu ben bu raporu sadi konuk eğitim arastırma eğitim hastanesinden aldım ama 3 adet rapor hazırlamıslardı biri sende kalıyor dediler ne den bana verdiler vergi dairesine göndermediler bu hastaneden rapor alan arkadas varsa bana bir cvp yazarlarsa sevinirim

Birini sana veriyorlar, biri hastane arşivinde kalıyor, birini de ilgili kuruma (maliye'ye mesela) gönderiyorlar...

2012 yılında abdullah arkadaş her iki kulakta 73 desibel kaybı ile 38 puan almış
2014 yılındayız bende de her iki kulakta 73 desibel var arkadaşlar .
2012 yılıdanki cetvel ile 2014 yılındaki işitme cetveli arasında fark var mı arkadaşlar

Az önce bende baktım hesapladım formulu öğrendim bana 38.4 geliyor :).

Son düzenleme:
Üst Alt