Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden engelli oranınını hesaplama nasıl olur?

sergeç

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bir sene önce sakatlık indiriminden faydalanarar emekli oldum beni kontrol muayenesie çağırdılar hasta

nede yaptırdığım işitme testine göre aldığım sonuçlar şunlar
sağ 250hrz de 50 desibel
sağ1000hrzde80 desibel
sağ 2000hrzde 100 desibel
sağ4000hrzde 100desibel
sağ6000hrzde 90 desibel
sol250 hrzde 100 desibe
sol500hrzde 100
sol1000 hrzde100desibel
sol 2000hrzde100
sol4000hrzde100desibel
arkadaşlar ben bir sene önceki raporda psikolijiden de rapor almıtım şimdi benim teste göre psikolijiye girmeme gerek varmı

Verdiğiniz verilere göre rapor oranınız 52% olacaktır.Başka hastalık/rahatsızlık var ise bu oranın üstüne eklenir ve baltazar formülüne göre hesaplanır. Kontrol muayenesi sonucunda emekliliğiniz devam eder.

ilker kardeşim benim kalpten yüzde 10 ve ayatan yüzde 18 raporum var buna istinaden geçen sene psikiyastriden yüzde25 raporum var ozaman senin hesabına göre ben psikiyastrıye girmemem gerekiyor psikiyastriye girdiğim zaman yeniden kontrol muayenesine çağırırlar diye korkuyorum bana cevap yazabilirmisiniz

Psikiyatrisi ye girmeyin o zaman sizde dr söyleyin ben bu oranlar ile zaten emekli olmayı hak ediyorum psikiyatrisiden bana oran vermeyin deyin yoksa kontrola tabi oluyorum diye anlatın.

ankaradan psikiyastriye heyete girmadiğim için bir sorun çıkarmazlar değilmi

Üst Alt