Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme ve konuşma sorunlarım için heyete girdim. % kaç rapor alırım?

akin007

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
bugün gittim engelli raporu almak için... doğuştan damak yarığına bağlı konuşma problemim var ayrıca işitme azlığım vardı... bugün odyo testi yaptırdım... doktoe teste sağ 73 sol 70 ileri derece işitme kaybı yazdı... cuma günü heyete gircem acaba % kaç alırım...

odiyo testine göre 41 kulaktan alırsın konuşma bozukluğundanda verirler tahminim 26.......

cuma günü heyete gireceğim... salı günü sonuçlar çıkacak... eğer %40 ve üzeri alırsam haklarım nelerdir acaba?????????????

ben de işitmeden rapor aldım fotosunu eleyemiyorum bir türlü yapamadım

raporumu aldım özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı yüzde 48 yazıyor
eğitim istihdam sosyal yerinde de evet yazıyor

şimdi bu raporla ben ekpss y girebilir miyim ve özürlü kartı flana çıkarabilir miyim tek sayfa bu baskaörnegni vermediler bana bir de kendi isteğimle çıkardım

​hayırlı olsun... artık sende engellisin.. ekpss girebilirsin... diğer engelli haklarından da yarralanabilirsin...

bugün kbb dan heyete girdim... damak yarığına bağlı konuşma özüründen % 20 işitme testi sonucuna göre de % 42 yazdı doktor... ama en sonuna 1 yıl süreli özel istihdamdan yararlanır yazdı bu ne demek???
1- şimdi bu rapor süreli mi?????

kardeşim resmini koy raporun bakalım orda süreli süresiz iki kutucuk olur hangisi işaretli..kulaktan süreli rapor vermez ama konuşma bozukluğu düzelir diye belki vermiş olabilir

ben de daha raporu almadım... heyete girdim... dr orada yazdı kağıdın üstüne bende merak ettim .... rapor sonucunu çarşamba alacağım...

akin007

işitmeden alınan rapor süreli olmaz zannımca bende işitmeden aldım süresiz sana süreli yazdılar da 1 yıl sonra düzelecek mi ki işitmen?

tarum 41

heyete girdiğimde raporun sonucunu görmedim direkt Ankara'ya gitti 49 la onaylanıp geldi. 3 ay sürdü

pekı eser kardeş ben yüzde 46 aldım solda az sag orta test sonuçlarını yollamadım rapaor yenı 24 aralık aldım 2 ocakta gitti sence sımıntı olurmu bildıgın kadarıyla nasıl sonuclanır

tarum 41

şunu söyleyeyim işitmeden alınan test düşürülmüyor sonuçta odyodan çıkan test Ankaraya gidiyor düşürme şansları yok bak çamlıca kardeşin hazırladığı bir sayfa var işitme testindeki oranlarını yaz kendisi ne kadar alacağını yazar sana

tamam kardesım allah razı allaha emanet ol hayırlı geceler...

Üst Alt