Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitmeden rapor alacağım.. İzlemem gereken yol nedir?

kadere61

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Perşembe günü maltepe devlet hastanesinden randevu aldım kulak burun boğaz bölümünden.İşitme testi yaptıracağımı ve engelli raporu almak için yapacağımı belirticem.

Yaşadıklarımı adım adım anlatıcam.Benden başka başvurmak isteyenler içinde rehber niteliği olur inşallah.

Fakat benimde sorularım yok değil tabi :)

Mesela randevu alıp işitme testi istemem doğru bir hareketmi yoksa başka bir yol ilemi başlamalıydım?

Birde son dönemde saç diplerinde egzama çıkdığını düşünüyorum çok kaşıntı yapıyor hep yara saç diplerim.Eğer egzama ise onuda belirtimmi?

Askerdende muafım o belgeleride getirimmi yanımda? Ben satış danışmanıyım sözleri zor anlıyorum bazen.Patronumuza mesaj atın telefonda anlamıyorum sizi diyen biriyim :)

1-hastaneye gidip engelli raporu almak istediğinizi söyleyeceksiniz..
2-o size soracak ne iiçin istiyorsunuz
3-sende ne için istediğini söyleyeceksin :) (ekpss,vergi indirimi vs..vs..)
4-senden 4 adet foto kimlik isteyecek
5-sonra üzerinde resminin olduğu içerisinden kbb,dahiliye,psiko,nöroloji vs...vs...bölümlerinin olduğu kagıtla hangi sorununun varsa o bölüme kafana göre gidiceksin bakarsın hangisinde sıra az ondan başla çabuk bitsin ayrıca öncelik snn hakkın sekretere söyle rapor için geldim ilk seni alır neyse
6-tüm bu işlemler bittikten sonra ilk gittiğin yere gdiip kagıdı vereceksin sonra sana şu gün heyete gel diyecekler işlem tamam...
7-elinde ne kadar belge varsa götür doktora...

Teşekkürler.O zaman randevuyu iptalmi edim boş yere başkasının hakkını gasp etmişde olmam

evet iptal et ama telefonda heyete gireceğini söyle belki ona göre bir gün veriri istanbul ora birde gideceğin hastaneyi önce araştır kimisi rapor konusunda katı kimisi esnek olabiliyor kimisi 15 günde raporunu çıkarırı kimisi aylar sürer !!!

Üst Alt