Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İskanı olmayan daireye kaçak elektrik muamelesi ve haciz işlemleri!?

mavzer41

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben yüzde seksen engelliyim kirada oturuyorum ve yalnız yaşıyorum kimsem yok
oturduğum evin iskanı olmadığında hakkımda kaçak elektrik tutanağı tutuldu tarafıma 5.700 tl ceza kesildi
cezanın 2000 tlsini evsahim üstlendi geri kalanını ben ödüycekmişim fakat
ben bu cezayı ödeyemedim çünkü ödeme gücüm yok engelli maaşıyla zor geçinen bir insanım
şimdi hakkımda icra takibi başlatılmış kullandığım üç tekerlekli motorsiklet ve maaşıma haciz koymuşlar
şirket avukatlarıyla iletişime geçtim benden 6 bin tl limitli kredi kartı istediler kredi kartına
taksit yapıyorlarmış taksitlerde 1.500tl kredi kartım yok dedim senet yapın her ay 1000 tl ödüyeyim
başkada ödeme durumum yok ve durumumu anlatmama rahmen dinlemediler kestirip attılar
benim sizden ricam nasıl bir yol izliycem bana yardımcı olacak yol gösterecek avukat arkadaşlar olur inşallah

mavzer41
panik yapmayın, paniklerseniz hata yaptırırlar sana, önce elektrik aboneliği senin üzerinemi,

iskanı olmadığı için abone yok altı ay oldu taşınalı kesilen ceza altı aylık

Sevgili arkadaşım;
1- Evi kiralarken elektrik saati, aboneliği olmadığını biliyormuydun,6 aydır hiç elektrik faturası ödedinmi, ödemediysen hiç düşünmedinmi bu fatura neden gelmiyor diye
2-Ev sahibi neden 2000 lirasını karşılıyor, kim söyledi öyle, ev sahibin elektrik aboneliği olmadığını söylemişmiydi sana

evet evi kiralarken iskanın olmadığını biliyordum ev sahim iskanı alıcam sıkıntı yok iskanı aldıktan sonra aboneleri alıcaz dedi fakat halen iskan alınmadı abone olmadığı için fatura gelmiyordu ev ahibi iskanı alamadan gelip tutanak tuttular ve cezayı yazdılar ev sahibim 2000 tl ödeme sebebi ise tutulan kaçak bedelini kendisi karşılamak istedi diyer geri kalan parayıda ben ödüycem

Üst Alt