Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSKİ Engelli İndirimi nasıl oluyor?

claer

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İski faturasında engelli indirimini nasıl anlıyorsunuz Faturada engelli indirimi yada başka isim adı altında indirim ibaresi göremedim İski'e engelli indirimi için başvuru yaptıktan sonra gelen ilk faturada x/x/ tarihinden itibaren engelli indiriminiz uygulamaya alınmıştır, konut değiştirdiğiniz zaman İski ye bildirmek zorundasınız diye yazıyordu ama daha sonraki gelen faturalarda hiç bir şey yazmıyor ve kullandığım sudan ne kadar indirim yapıldığını anlayamıyorum metreküp olarak da her Ay tüketilen suya göre birim fiyatı değiştiği için oradan da anlayamadım. İski on-line işlem merkezindeki hesabımda da İndirimi yok yazıyor ben şimdi indirim alıyor muyum, almıyor muyum anlayamadım sizler nasıl anlıyorsunuz.

claer benim faturada da indirimle ilgili herhangi bir ibare yok. Yalnız fatura makul geliyor. 2 kişilik bir aileyiz 25 tl civarı geliyor.

kardeşim bende indirmli kullanıyorum fiyat konusunda yarı yarıya düşüuyo eski oturduğum dairede ev sahibinin üzeirndeydi 25-30 arası gelıyodu şuan 17-18 tl yi geçmıyo faturalarım rahat olsun için

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. cicikıs sanada teşekkür ederim. https://esube.iski.gov.tr/giris.aspx üyeliğim var. orada indirim yok yazıyor. Artık İskiden sorup öğrenirim, önceden niye sormadınız derseniz, sizlerin faturalarında da herhangi bir indirim ibaresi var mı yok mu öğrenmek istedim. hepinize tekrar teşekkür ederim.

Üst Alt