Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSKİ'den engelli inidirimine başvurdum. İndirim ne zaman başlar?

ByKopuK

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Selam Merhabalar Bugün iskiye gittim gerekli belgeleri vs verdim su aboneliği babamın adınaydı ve kardeşim engelli olduğu için raporunu ve su faturası kimlik fotokopisi götürdüm

işleme aldılar ama nezaman yansır veya bundan sonraki süreç nedir tam söylemediler bilgisi olan varmı .

muhtemelen bir sonraki ilk ay %50 indirimden yararlanmaya başlarsınız .. Bu arada eğer oturduğunuz ev kendinize ait ise bağlı bulunduğunuz belediyeye başvurarak yıllık vergiden muaf olabilirsiniz ..

tosunümit

Selam Onu Nasıl yapıcam benim babam çalışıyorda ben raporun fotokopisini felan alsam götürsem olurmu ?

bağlı bulunduğunuz belediyenin emlak servisine kimlik kartı ve engelli raporunuz kopyası ile birlikte vergi muafiyetinden yaralanmak istediğinize dair bi dilekçe ile başvurmanız yeterli .. yalnız raporunuzu en az %40 ve üzerinde olması gerekli ve evin sizin üzerinizde olması gerekli ...

Telefon internete de indirim yapabilirsiniz.Emlak vergisinden faydalanamazsınız ev babanızın ustuneyse fakat babanız emeklı olunca 1 tek ev için emlak vergisi vermez.

ByKopuK

bende size şöyle birşey söyliyeyim burda sorma amacınız nedir zaten iskiye gidince şundan yararlanacaksın abonman ücreti ödeyeceksin vs vs söylüyor burdan bence sorman mantıksız :)

Arkdaslar geçenlerde evime İski den bir not bırakılmış "engelli raporunun indirim süresi dolduğundan indiriminiz iptal olmustur" diye bir yazı bırakmışlar. Süresiz raporum var ama boyle bi sey gelmiş. Basına gelen varmi.
Bize devamli zorluk çıkaran bu vb kurumların çalışlarını Allah'a havale ediyorum.

Üst Alt