Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur aracılığı ile işe girilince işveren SSK primlerini tam öder mi?

soket

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
yuzde 40 rapor alıp işçi bulma kanalıyla işe girilirse iş vernin ödedigi ssk pirimi duşermi duşerse ne kadar olur. ayrıyeten özurlu çalışan diger haklardan faydalanırmı

Vergi indirimi gibi haklardan yararlanmak için maliyeye başvurmanız gerek bildiğim kadarıyla. Raporunuzu kabul ederlerse (en az %40 lazım bazen rapor oranını düşürüyorlarmış) vergi indirimi ve erken emeklilik gibi haklardan faydalanabilirsiniz. Benim de raporum var ancak henüz maliyeye başvurmadım.

vergi indirim için çok zorluk çıkarıyorlar zaten özellikle belirtim işçi bulma kanalıyla işe girmeyi sadece işçi bulma kurumunun işe gönderdigi özurluler hakkında yazılırsa sevinirim

sayın arkadaşlar bu gun iş kur için heyete girdim gözden 01 01 verdi altına tedavi edilmeli yazmış heyete girdigimde yuzdelik verirlermi. bana diyorki göz nakli olacaksın ankaraya gideceksin kornea nakli olacaksın diyor böyle bir şey hiç duydunuzmu bana yuzdelik vermeleri lazım degilmi

Üst Alt