Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur aracılığıyla çalışıyorum. Ayrıca vergi indirimi için başvuru yapmalı mıyım?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
x Firmasına iş kurdan başvuru yaparak engelli kadrosundan işe alındım.
Vergi muafiyeti adına siğorta primim bu doğrultuda mı yatıyor yoksa ayrıyetten sgk dan belge alıp işletmeye vergi muafiyeti adına belirtmem mi gerekir

konu ile ilgili desteginizi rica ederim.

Walentina;

çalıştıgınız işyerim muhasebe bölümüne bildirmeniz lazım yoksa vergi indirimi aramazsınız bizim arkadaşın başına geldi işkurda belediye işe girdi 9 aylığına ama muhasebe bildirmemiş düşük aldı ilk 2 ay sonra gitti düzelttir..

Bende 7 aydır oluyor firmaya gireli deneme süreci dahilinde beklemiştim acıkcası gidip belgeyi vereyyim muhasebeye o zaman

Tşk.

Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirim hakkn var mı?

Sakat statüsünde çalışmakla defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde etmek birbirinden ayrı iki konudur.

Eğer sakatlık indiriminden yararlanmak istiyorsan, bu talep için defterdarlığa başvurmanız lazım: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Not: Yakın zamanda alınan bir rapor varsa, başvuruyu o raporla yapabilirsiniz. Eğer rapor yoksa, o zaman defterdalığa başvurduğunuzda sizi hastaneye sevk eder

Üst Alt