Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur aracılığıyla kamuda engelli kadrosuna girenler kadrolu mu oluyor?

serdar564

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Meraba arkadaşlar işkur'daki engelli işçi alıyor kamu kurumları bu alımlara yerleştiginizde kadrolu mu oluyorsunuz.Mesala şuanda var trabzon mili eğitim Müdürlüğü lisans mezunu alıyor.Memur olarak mı giriyorsunuz bu işe

Sözleşmeli geçici işçi olarak giriyorsun işçi maaşlarıda eskisi gibi uçuk kaçık memurun 2 katı değil 1500 TL yi zor bulursun.

Gecici işçi yazmiyor surekli(daimi) işçi yaziyor

serdar564 Sürekli yazıyorsa süreklidir geçici değildir sadece statüsü farklıdır işçi - büro işçisi ya da memur gibi.

Resmi kurumu bilemem fakat özel sektör için o sürekli ibaresini sormuştum memurun bana dediği ''part time değil tam günlü geçici'' yani sizin anlayacağınız işveren ile ne görüşürseniz o doğrudur,işkur memuru bu konuda bizim anladığımıza göre değerlendirmiyor :)

Merhaba , işkur aracılığıyla belediye geçici işçi alacakmış bu yolla bana bir teklif geldi işkur uzerinden odenen maaşım ne kadar olur birde 9 ayla süreli olan bu işe engelli statüsünde girersem sürem dolduğunda çıkarıyorlarmı ?

sk18 İşkur aracılığıyla belirli bir süre için işe yerleştirilirseniz süre bitiminde işten çıkarılırsınız, gireceğiniz iş daimi ise süreklidir süreli ise süre sonunda çıkarılırsınız, ücret asgari ücret üzerinden verilir.

Üst Alt