Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR dahil birçok yerde kaydım var. İş bulamıyorum, neden?

ugur10

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar işkur kaydım var ama henüz kaç aydır iş bulamıyorum ve diğer üyeliklerinde var görüşmeye gidiyorum yeri geldiğinde hala aynı kamu denetleme kurumuna yazı yazdım sorun düzeldi aslında hayırlısı diyorum

İş bulamıyorum işkur vs kariyer.net kaydım var

Engelli raporum var %44 oranında çalışmak istiyorum henüz net bir haber yok ne yapmam gerek

Raporum olmasına rağmen iş bulamadım halen çalışmıyorum

Işkur üzerinde kaydım var engelli olan ilanlar az nasıl iş bulabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

Benimde aynı senin gibi yapmış olduğum kayıtlarda her yerinde belirttim ve insanlari engelli raporu birini çalıştırmaktan korkuyor. %50 Mental reterdasyon raporum var. Yazık yani benimde yapabileceğim meslekler vardır elbet ama güvenmiyorlar.

kariyernet ve diğer iş bulma sitelerine yönelmenizi tavsiye ederim, pandemi sürecinde zor işçi çıkartan çoğu yer var bu sene zor açıkçası

Malesef süreç değişti zor oluyor gercekten

Bir mesleginiz ya da çalışmaktan mutlu.olacaginiz bir hobiniz var mi? Mesela kimisi yazılimda iyidir, kimisi raporlamada, kiminin yabancı dili vardir tercüme yapar gibi...
Online calisabileceginiz alanlara da bakin

gul2011

Şoförlüğüm var ve Kargo da çalıştım kasiyerlik yaptım ama şuan da iş bulamıyorum nedense bazı sorunlar yüzünden mi kaynaklanıyor bilmiyorum şimdi cimere yazı yazdım bakalım sonuç ne olacak

Kariyer nette ya da baska sitelerde şoförlük ilanlarina bakin
Engelli kadrosunda genelde ya beden iscisi ya da çaycı temizlikci eleman aliyorlar internette ve iskurda
Siz ozelliklerinize göre ilanlara bakın is tanımı yapılır zaten eger sizi zorlayacak bir seyse hastalığınızı da belirtirsiniz

dostum öncelikle işkur gibi bir kurumdan fazla beklentiye girme işkur çaresizlerin kapısı nerde angarya işler var hepsi işkurda adamlar engelli personel alımı yapıyor ama sağlam adam dan fazla çalıştıryor..

Malesef Türkiye gibi bir ülkede engelli olarak doğduğun için ve daha alt kesim ülkelerde doğan vatandaşlar gibi senelerce bekleyip ancak amelelik işi bulabilirsin insana saygısı olmayan bir zihniyetin olduğu ülkede hiçbir işte başarı olmaz zaten. İş-Kur dan 10 yılda 1 amelelik bulursan yat kalk dua et bence.

Işkur üzerinde kaydım var engelli olan ilanlar az nasıl iş bulabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

Üst Alt