Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur Engelli Toplu İş Görüşmelerinde iş bulan var mı!?

fitnat hanım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İşkur Engelli Toplu İş Görüşmelerine katılıp da iş bulabilen var mı? Oradaki görevli kişiler ufak çapta CV bilgileri alıyorlar ama şimdiye kadar kesinlikle geri dönüş yapılmadı. Benzer tecrübeler yaşayanlar var mı?

Bir özel hastane ve poliklinik için beni davet etmişlerdi. Özel hastanenin görüşmesini hastanenin insan kaynakları, polikliniğin ise kendi sahibi yapmıştı. görüşmeye benim gibi davet edilenler çoğunlukta olup ,sırayla görüşüldü hepimizle. şartları ve aradığı özellikler sizde bulunuyorsa 1 ya da 2 hafta içerisinde sizi kuruma yani çalışacağınız yere çağırıyorlar. Benim katıldığım görüşmelerin hepsinden geri dönüş oldu.

Bende bir çok kez gittim ama malesef ordaki insanlar oraya gelmek için gelmiş ve saçma sapan kişilikler ben %60 ortopedik engelliğim emboli sonucu sol taraf kuvvetsiz ordaki iş görüşmesindeki yetkili bana cam taşıyabilir misin diye sordu yani tamamen hani biz gidiyoruz da işte işci bulamıyoruz diyip cezadanmı kurtuluyorlar napıyorlar bilmiyorum iş bulmak için size önerim semtinizin işkur şubesindaki engelli ilanlarında yazan telefonları arayıp görüşmek veya işkur web sitesine girip açık iş ilanlarından engelli filtreleme yapıp ordaki ilanlara başvurup gerekli iş ilanındaki telefon numaralrını arayıp görüşme randevusu oluşturmak Allah yardımcınız olsun..

İŞKUR işbaşı eğitim programı İEP ile işçi alımlarında her 10 kişiden 1 i engelli olmak zorunda. Ve işyerlerinin çalışan sayılarının bir miktarı da engelli kadrosunda olmalı. İŞKUR daki ilanlarda bedensel engeli olan arkadaşlara tavsiyem büro memuru olarak açılan ilanlara başvurmalarıdır. Beden İşçisi ilanlarında genelde üretim de iş için eleman alıyorlar.

Büyük şehirlerden birindeyim. :eek:

Üst Alt