Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR, işçi alım yönetmeliğinde, EKPSS'ye yönelik düzenlemeler yaptı.

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
30 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazetede yapılan değişiklikler şu şekildedir.
EKPSS İLANLARINDA BARAJ PUANI OLMAYACAK.
EKPSS ilanlarında baraj puanı olmayacak.
EKPSS İBARESİ, İŞÇİ ALIM YÖNETMELİĞİNE KONULMUŞTUR.
İşçi alımında EKPSS sınav sonuçlarının kullanılması için gerekli mevzuat düzenlemeleri yapılmıştır.

İŞÇİ STATÜSÜNDEKİ MÜFETTİŞ, UZMAN, DENETÇİ YARDIMCILIĞI İLANINDA KPSS PUAN TÜRÜNÜ TALEBİ VEREN KURUM BELİRLEYECEK

Birde işçi alımlarının ne zaman başlayacağı belli olsa iyi olacak düşüncesindeyim.

İŞÇİ STATÜSÜNDEKİ MÜFETTİŞ, UZMAN, DENETÇİ YARDIMCILIĞI İLANINDA KPSS PUAN TÜRÜNÜ TALEBİ VEREN KURUM BELİRLEYECEK

Bunu tam anlayamadım ?

Diyor ki ben engelli olarak hem EKPSS den hem de KPSS den alım yapabilirim. Kurum nasıl ister ise...

koselim;

aynen kardeş ya bekle bekle sonuçta değişmiyo bu 3.giriş iş alımına umut işte

Engellilerin devlet memurluğuna alınmasına dair yönetmelikte memur ve işçi alımlarında EKPSS kullanılır deniyor. Bunlar KPSS ye göre nasıl oluyor, ayrıca mülakat kazanan sayısının 3 KATINI ÇAĞIRMAK HANGİ YASAYA GÖRE yapılıyor. ANLAMIŞ DEĞİLİM...

Emre can bunun sebebleri var aslında şimdi kısaca anlatıyım zihinsel ve psikoloji engelli birisi işçi olarak çalışması imkansız kardeşim... Adam masa başı bir kadro açacağını sanmıyorum onun için yapıyorlar veya Ortopedik engelli birisinin gibi gibi düşün... Aslında onların sağlığı içinde diyebiliriz onlar memur olmalı zaten işçi değil...

Yada benim görme ile ilgili bir problemim var benim işçi olarak girmemin uygun olacağını sanmıyorum...

Üst Alt