Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur işçi alımlarında artık EKPSS'yi baz alacak

Ne_Mutlu

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
1
BİLGİNİZE: iş bulma kurumundan gelen mesaj. Sayın üyemiz,27 Nisan da yapılacak ekpss kamunun işçi alımında da kullanılacaktır. Başvurular 7 martta sona erecektir. Başvuru yapmayı unutmayınız.

Işkur (işçi alımlarında artık ekpss'yi baz alacak)

GÜN İÇİNDE İŞKUR TARAFINDAN SMS GELDİ.
(SAYIN ÜYEMİZ 27 NİSAN DA YAPILACAK EKPSS KAMUNUN İŞÇİ ALIMLARINDA KULLANILACAKTIR. BAŞVURULAR 7 MART DA SONA ERECEKTİR. BAŞVURU YAPMAYI UNUTMAYINIZ..)

YANİ İŞKUR ARACILIĞI BAŞvURU YAPARKEN KPSS YERİNE EKPSS SINAVI PUANI BAZ ALINACAKTIR.

BİLGİNİZE....

Evet bana da bugün işkurdan bu konu hakkında mesaj geldi.sağolsunalr çok atikler başvurular yarın son onlar bugün mesaj gönderiyorlar, sistem böyle işte çokhızlı işlemekte.:mad::mad::mad:

:) son gün olmuş mesaj geliyor. sanırım fazla giren olsun istemiyorlar sınava banada geldi.

aynen bana da geldi. Arkadaşlar bu ekpss'ye girecemde hangi kitabı önerirsiniz. Matematiği hiç yapamıyorum. Geometri desen sallanmakta. :) Bir kitap buluyorum 928 sayfa ulen onu okuyan profesör olur ya. Sizce az ve öz işe yarar olarak önerebileceğiniz iyi bir hazırlık kitabı var mı? Teşekkürler..

Bana msj gelmedi :)

Ekpss sınava başvuru yeterlimi yoksa birde işkura gidip başvurumu yapılacak.

STAY;

Sanırım İşkur kaydınızın olması gerekiyor.

Bana da geldi. Ama müracaatlar bittiği gün mesaj gelmesi manidar..:)

Bana kntürleri bitti sanırım ondan gelmedi ilker abi :D :D

Mühendis Allah ne diyem sana kardeşim güldürdün beni ya sende hep gül :) ilker abi memur dkkatini çekerim demekki işkur beni kayıtlardan komple silmiş desene :d

İşkura kontor transfer edelim ve not düşelim. NOT: Kontor gönderelim ama işini iyi yap. Bizi vaktinde bilgilendir diye :)

O devlet için geçerli özel sektörde bunu baz alamaz

saatler kala hala mesaj geliyor arkadaşa şimdi gelmiş :D sistem çok hızlı :D

Üst Alt