Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR müdürü "emeklisin engelli kadrosundan işe giremezsin" dedi!?

YUSUFDUR

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Eski bir konuyu başıma gelen olaydan dolayı tekrar gündeme getirmek istiyorum.

2017 Nisan ayında vergi indiriminden emekli oldum. Tekrar iş aramaya başladım. Bir firmanın engelli kadrosunda iş buldum fakat, Tarsus iş kur emekli olduğun için seni engelli kadrosunda sayamayız şeklinde beyanda bulundular ve işim olmadı, internetten ve sitenizden araştırdığımda emeklilikle engelli kadrosunun bir alakası olmadığını görüyorum.

Şimdi tarsus işkuru nereye şikayet edebilirim yada bir dava açma hakkım varmı bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi.

bimere şikayet edebilirsiniz

Son düzenleme:
çalışabiliyorsunuz kesinlikle. işkurdaki memur arkadaş yanlış biliyor. Emekli olup işkurdan işe girenler var

Direk şikayete yönelmeyin varsa yönetmelik karar birşey oradakilere gösterin. Şikayet ettiğiniz zaman olacak işi de yokuşa sürüyorsunuz.

bizim burada engelli çalışanımız emekli oldu hala devam ediyor işine çok saçma çalışabilirsiniz tabiki de .

Üst Alt