Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur nihai listede adım var. İzlemem gereken yol nedir?

kayaozesen

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar işkur nihai listede adım var bu saatten sonra izlemem gereken yol nedir bilen varmı

amasya tarım ıl mudurlugunun ılanında mı adın var? nihai listede basvuran herkesın adı var önemlı olan kacıncı sırada oldugun.

benim adım yirmi ikinci sırada ama neye yarar.puanım 82.270 ama bize ancak bu yaz sonuna sıra gelir,oda kısmet olcaksa tabiki.

talep edilen iş gücü sayısının 2 katı kdar kişi mulkata davet edilir önceliklilerle beraber

e burda bir kişi alacaklar 23 kişi çağırmışlar

nihai listede isminizin olması mulakata cagırıldıgınız anlamına gelmıyor,mulakata hak kazananlara işkur ayrıca davetıye veya mesaj gönderıyor

artık hiç yok,ilk gün basvuran herkesın adı vardı lıstede ama dun yenılemısler sadece mulakata cagırılanlar yazıo nıhaı lıstede

yaf bıktım yaff daHA müracaat etmicemm umutlanıyorum sonra yıkılıyorum nedir bu bendeki memur olma sevdası anlamış değilim

bu nihai listeyi işkur yolluyo değil mi?? acaba işkurda dayısı olan avantajlı olabilir mi :D:D

bu nihai listeyi işkur yolluyo değil mi?? acaba işkurda dayısı olan avantajlı olabilir mi :D
tabi olur hatta yarın direk işe git başla.;)

şaka mı yapıyon yoksa Gerçekten mi diyon ?? Anlamadım Sadece sordum ???

hahahahahah dayısı olan herşey olur..:):):) aahh ahh bi dayım olamadıda yanarım yanarım ona yanarım..:)

Ne sınav ne bişi hiç bişi gerekmez dayısı olana bir Alo ya bakar hey gidim hey:)

:S:S bence yanlıs düşünüyonuz. dayın olsa nihai listeden adam mı silecek :S:S onu yapamaz :SS:

onu bilemem valla silerler mi silmezler mi ama eğer bu lisdede sıraya koyma işi varsa (yani anlamam pek bu işten ama) dayısı olan listenin başında olur diye düşünüyorum.. Liste başında olmasa bile listedede bulunması işe girmesine vesile olacaktır dayısı sayesinde tabi:)

serap_vu benim 7 tane dayım var ama hiçbiri de işe yaramıyor.o bahsettiğin dayı nasıl bir mahlukattır biraz açıklarmısın? bence memurları 5 sene de bir ayrı ayrı illere yollayacaksın.her kamu kurumunda işim olduğunda sanki beyler bayanlar babalarının hayrına iş yapıyor gibiler,bir afralar tafralar o kadar da yüzlerine karşı ultra yüksek ses ile söyleniyorum verip veriştiriyorum tık yok

Dayı bir aralar Eniştede deniliyordu onlara...:) Bu dayının nefesi kuvvetli olmalı yani bir Alooo ile karşısındaki insanı titretmeli el pençe divan durdurtmalı..:) yine bu dayılar öyle bir dayı olmalı ki muhatap oldukları her insan cümlesini "Emredersiniz efendim hörmetleer" diye bitirmeli..:)

Dayısı olan devlet kurumlarında iş üstüne birde kadro alabiliyor..;)

sendeki dayılar bendede olaydı ahhh..:) valla arkadaşım sözde bizdede var dayı amaa sadece kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyorlar..:)

Allah herkesin yardımcısı olsun işsizlik sorununu çok büyüdü..

Not: 7 dayı Annenin 7 erkek kardeşi mi var..? vuuu bende bir tane bile yok ne güzel..:)

Merhaba arkadaşlar,

EÜAŞ Avcılar işçi kamu alımı için 2 kişi alacaktı. 6 kişi Nihai listeye girmiş. 4. sıradayım :)
Ayrıca öncelikliler var, 2 kişi.
E zaten 2 kişi alacaklardı.
O zaman hiç mülakata gerek kalmadı öncelikliler mi alınacak :)
Neyse ilk 4'e girmek de bir başarı sayılır :p Kendimi avutma sürecindeyim :(

Ve Mülakat ne zaman olacak bilgisi henüz yok.

Arkadaşlar Büyükçekmece İşkur'la görüştüm.
Bana gün içinde dönüş yapacağını söyledi.
O da Bahçelievler İşkurla görüşmüş ve İşkurdan gelen cevap;

EÜAŞ NİHAİ LİSTELERİ ANKARA' YA GÖNDERİLDİ.03.11.2014 TARİHİNDE SAAT 9:30'ta MÜLAKAT OLACAK LİSTEDEKİ KİŞİLERE TEBLİGAT 5 GÜN İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEK VE TEBLİGAT ULAŞMAYANLARA TELEFONLA DA BİLGİ VERİLECEK. BUGUN GÜN İTİBARİYLE DE EÜAS'IN İNTERNET SİTESİNDE DE SINAV DUYURULARINDAN MÜLAKAT TARİHİ YAYINDA OLACAK. İYİ ÇALIŞMALAR..

Bilgilerinize..

İnşallah bu sefer olur:( 4. sıradayım ama şans belki olur.:eek:

Teşekkür ederimmm.:eek:
Burada rakiplerime de bilgi vermiş oldum ama :) zaten mülakat zamanı bilgisi gidecek.
Ve mülakata çağrılanlar buraya üye değil galiba.
Hayırlısı inşallah işçi mişçi sonuçta memur.
İnşallah olur.

Tebligatım da geldi amaaaa Mülakat Ankara'da olacakmış :confused::mad::eek:
Şaka gibi..
Alımı İstanbul için yapıyorsunuz mülakat neden Genel Müdürlükte?
Ve haftaiçi..
Sanki kazanabilecekmişiz gibi habire para harcatıyorlar bize.

Yahu kulaklarım yaşardı :p
Ankara'dan aradılar, netten baktım EÜAŞ'ın numarası
Dedim heralde gelmenize gerek yok falan diyecek kötü oldum birden.
Arattırdım birine,
Meğerse ;
Davet gönderdik ama elinize ulaştı mı Pazartesi Mülakat Sınavı var.
Gelin diye aramışlar vay vay vay :)
Siz bu kadar ilgili miydiniz?
:) :eek::eek:

Olur inşallah hadi bakalım.
Dua edin bana :) Benden başka giden yok galiba mülakata zaten :)

Üst Alt