Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR özel şirkette çalışan engelliler için işverenlere destek veriyor mu?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İşkur dan özel bi sirkete girdim 9 sene oldu şimdi benim merak ettiğim senede bi imza attiriyorlar? Asıl konu maaşimizi 3 ay mi devlet karşılıyor nasıl prosedür işliyor.

9 SENE TABİ 1 VERİP 10 KAFAMIZA VURDULAR AHA BUGÜN ÇIKARACAKLAR AHA YARIN DERKEN HİÇ BİRŞEYİN SAHİBİ OLAMADIM EV ALMAK İSTİYORUM KREDİ ÇEKİP İŞYERİNE GUVENEMİYORUM HER GÜN YEMİNLE ÇIKARACAKLAR DİYE HABER BEKLİYORUM ARTIK PSİKOLOJİM BOZULDU

sonbahar.44
Maaşınızı devlet karşılamıyor.
Sigorta priminizin işveren payının asgari ücrete düşen tutarını devlet karşılıyor. Asgari ücretle çalışıyorsanız işveren sizin için prim ödememiş oluyor, asgari ücretin üzerinde bir ücretle çalışıyorsanız sadece asgari ücretin üzeri için prim ödüyor.

Ufukalp hocam evliyim 1603 tl maaşım var net,şimdi bunu ne kadarını devlet karşılıyor

@sonbahar.44
Yukarıda da söyledim, sizin maaşınıza devletin bir katkısı yoktur. Devlet katkısı işverenin prim yüküne yöneliktir.
Sizden %14 sgk çalışan payı yine kesilir. Devletin bu teşviği sizin elinize geçen tutarı etkilemez.

sonbahar.44

Tamamını işveren veriyor. Sadece işveren SGK işveren payında indirim alıyor. Lütfen şuraya bakınız

Üst Alt