Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur sevkiyle aldığım rapor elime geçmeyecek. Bir kopyasını nasıl alabilirim?

kenansan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
MERHABA

arkadaşlar geçen hafta orta derece amfizem % 40 ve skolyozdan dolayı % 8 alarak ortalama % 45 özürlü raporu verild. fakat bu rapor önce ankaraya sonra işkura gidecekmiş. bu raporun bir örneğini işkurdan alamazmıyım ben aynı raporla vergi indiriminede ve özürlü kartı beyaz kart gibi işler içinde kullanmak istiyorum.

ayrıca merak ediyorum sayın adminimiz özellikle size soruyorum raporda indirim olma ihtimali varmıdır. diğer bir sorum ise 1 nisan 78 doğumluyum özürüm daha yeni oldu. 92 yılında sigortaya girdim. 5400 prim günüm ve 20 yıl sigortalılığım var ama sanırım 18 yaş sonrası hizmetler sayılıyor ve 17 yıl geçmesi gerekiyor acaba doğrumu biliyorum

yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkürler

vergi ındırım belgesını almıs olarak bakarsak 2013 sene ıcerısınde emeklılık işlemlemlerıne başlayabılırsın.

kenansan;

arkadasım eger rapor kullanım amacı sadece vergi indirimi diye belirtildi ise rapor aslı size gelmes
ben engelli kartı icin rapor aldım ve kartımı cıkartırken iett gm ye verdim geri gelmedi ancak rapor alırken amacını geniş kapsamlı alırsanız işlem sonunda rapor aslı size geri döner
vergi indirimi için aldığım raporda rapor kullanım amacı cok kapsamlı olarak yazıldığından bana işlemlerin bitimi sonrasında vergi indirimi bildiri yazısı ile birlikte rapor aslıda geldi.

Cevaplarınız için teşekkürler Bugün işkur şişli yi aradım. hastaneden raporun ankaraya gideceğini söylediler dedim. ordaki bayan sizin raporunuz ankaraya gitmez direk bize gelir çünkü bizden yazı alıp gittiniz dedi. raporunuz gelir gelmez zaten biz sizin kaydınızı yapıp raporun aslını size geri veriyoruz dedi. acaba o raporla vergi indiriminede başvurabilirmiyim. şimdide aklımda bu soru var.

Nihayet Raporumu Aldım. Acaba Ankaradan Onaylanırmı.

Merhaba Arkadaşlar
bugün raporumu aldım. işkur için aldığım raporla bugün vergi indirimine başvurdum. acaba bu şekilde onaylanırmı
raporum. rapor alım tarihim 08.08.2012. görüşleriniz nedir acaba.
saygılar

raporum aynen şöyle

Ortopedi: torakal kifo-skolyoz skolyoz açısı (10 derece) kifoz açısı 35 derece. özür oranı: % 8

Gögüs hastalıkları: kifoskolyoz fev1: 1.99 (%48) fev1/fvc: % 65 orta restriktif akciğer hastalığı. özür oranı: %40
Teşhis: kifo-skolyoz+kronik obstruktif akciğer hastalığı

özür oranı: %45 sürekli ağır işlerde çalıştırılamaz
özür grubu: sürekli (kronik)

OturanBoğa;
Sn. Bülent Bey. raporum geldi detayları yukarıda mevcut sizce ankaradan onay alırmı

saygılar

rapor ankaraya göndermeniz için bir ssk lı işte çalışıyor olman gererekli çünkü işyerinden yazıı gerekiyor bende sizin gibi işkur aracılığııyla rapor aldım ama sevk kağıdını elimle götürdüğüm için raporu bana direk verdiler bende işkura götürüp kaydımı yaptırdım işe girince vergi indiriminde bulunacam samsunda oturuyorum işverenler her salı işkura gelip seçme yapııyolar marketçi seçti bi dişime bakmadı sonunda çağırdılar

teyo teyo;

üstad sorun yok ben zaten ssk lı bir işte çalışıyorum. vergi dairesi direk evraklarıma baktı sorun yok dedi ankaraya gitti. sizinkisi 2 ayda sonuçlanır dedi.

ben forumdaki arkadaşlarımın görüşlerini merak ediyorum aynı özürü alıp onaylanan varmı

ok kenansan işlemlerin doğru işkurdan bahsedince işsiz sandım hakkında hayırlı olur inşallah

ben bi soru sorim raporun aslınımı verdin noter tastikli olanını kabul ediyolarmı

aslını verdim ben. vermeden önce 2 tane noterden aslı gibidir yaptırdım.

Üst Alt