Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur sevkiyle gittiğim hastane rapor oranımı düşürdü. Çalışma hayatında sorun..?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.1999 yılında almış olduğum %52 raporumu yenilemek istedim.malatya devlet hastanesinde %36 verdiler işkur sevk etmişti.raporu kurum a gönderişler işkur bu raporu kayda alırmı alırsa çalışma durumum ne olur.ben şuanda çalışıyorum eski raporla girdim işe

Eski raporla çalışmaya devam edebilirsin. Yeni raporunu işyerine sunmak durumunda değilsin zaten. İşe sakat statüsünde girmişsin, berdevam..

Kamu da mı özel sektörde mi çalışıyorsun?

Günaydın
özel sektörde çalışıyorum.15 gün önce işkur aracılığı ile hastaneye gittim %36 rapor verdiler ve raporu bana degil kurum a gönderdiler.işkur kaydım iptal olabilirmi? Eski raporla şuan çalışmaktayım..bu iş yerinden çıksam işkur beni işe tekrar gönderirmi?

göndermez kardeş işkurda eski raporları kabul etmiyor büyük olasılıkla seni ondan hastaneye sevk etmişler ama sen hemen en kısa sürede il sağlık müdürlüğüne başvur benim özürlülük kıstaslarım oranlarım tam olarak rapora yansıtılmadı falan diye dilekçe yaz tekrar başka hastaneye sevkitsinler %36 almışşın %40 ı da alırsın inşalah

Saol inşallah
eskiden sadece ortopedi %40 verdi şimdi ona kronik bronşitte eklenmesi karşı alamadık..kısmet bakalım tekrar deneyecem..kanunlar degişirse iyi olacak degişmezse puanlar çok düşük

aslında bu oranlar hekimlere göre değişiyor bazı hekimler adaletli oranlar veriyor bazılarıda salllama oran veriyor sende heyete girmeden önce rahatszlığın neyse ona sakatlık cetvelindeki karşılığına bak ona göre tedbirini al heyete gireceğin zaman doktora söylerisin sonuçta bazen onlarda es geçiyor unutuyor yada görmezden geliyor işte benim rahatslzığım şu tabloya göre değerlendirmeniz lazım falan bunu çekinmeden söyle sonuçta hakkını istiyorsun kimseden minnet aldığın yok

Üst Alt