Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur sınav bilgilerinde EKPSS yok?

irfanyaman

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sebebini bilen var mi , işkura ekpss punanını giremiyoruz.

soyle bır not var sıtede:

Başarılı Olduğunuz Sınavlar
İşkur’un normal (daimi), engelli-E.H (daimi-geçici) kamu ilanlarında KPSS sınav sonuçları geçerlidir. Bu sınava ortaöğretim (lise ve dengi okul) düzeyinde girmiş adayların KPSSP94, Önlisans düzeyinde girmiş olan adayların KPSSP93, Lisans düzeyinde girmiş olan adayların KPSSP3 puanı dikkate alınır. KPSS sınavı dışındaki hiçbir kamu sınavı dikkate alınmaz

iskur sayfasinda sinav bilgilerimi getir die bir yer cikti karsima tikladim ,sinav bilgileriniz osym den getiriliyor yazdi daha sonra yine baktim gelmemis,sisteme yuklerler bi ara..

yds vs geliyor ama ekpss gelmiyor.aciklamda sadece kpss gecerli diyor:(

İşkur Ekpss!.

Aynen katılıyorum ekpss puanı işkur sisteminde yok. Eklenmiyor gidip bizzat ekletmek gerekiyor heralde

osym sitesinde engelli bilgileri de silinmiş...

işkura bilgi edinme mesaji gonderdim..

gelen cevabi paylasırım...

kamuya engelli işci alimi malum ekpss ile yapilacak.
işkut sitesinde ekpss yok itirazima gelen cevap asaida , calismalari varmis yapacaklar..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgi Edinme Birimi

KONU : Bilgi Edinme Talebi

26.05.2014

İRFAN YAMAN
778 SOKAK NO 20 DAIRE FEVZI CAKMAK MAH GAZIOSMANPASA ISTANBUL

İLGİ : 25.05.2014 ve 59906 sayılı talebiniz.

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında Birimimize iletmiş
olduğunuz 25.05.2014 tarihli başvurunuza istinaden İstanbul İl Müdürlüğümüzce hazırlanan cevap metni ilişikte gönderilmektedir.
Bilginizi rica ederiz.

İŞKUR BİLGİ EDİNME BİRİMİ

Ek :
Cevap metni
EKPSS SONUÇLARININ ÖSYM DEN OTOMATİK OLARAK ÇEKİLMESİ İÇİN İŞLEMLER DEVAM ETMEKTEDİR.

Başvuru Bilgileri

Başvuru Tarihi : 25.05.2014
Adı-Soyadı/Ünvanı : İRFAN YAMAN
Konusu :
Başvuru Şekli : WebForm
Form Bilgisi : Form Var
Başvuranın Kişiliği : Gerçek Kisi

işkurun sitesinnde sanırım ufak ufak çalışmalar var bunu farkettim yapıyorlar :)

Tşk. Yalnız halihazırda işçi alımında başvuramıyoruz. Buda haksızlık değilmi? Bu güne kadar neden yapılmamış!.

evet fazla ızun surmedi eklemisler hemde otomatik gelmis ozgecmise , super ellerine saglik işkurun

pekı iş kurda ilk okul mezunlarına da iş verıyorlarmı

notlar aktarılmış direk ösymeden çekmişler

Bilgilendirme için teşekkürler. Gördüm..

Benim puan eklenmemiş. Yarın bende bilgi alayım.

işkur bi kaç ilde alım yapıyor deneme yapıyorlar heralde yani bismillah demişler işkurdan, ama gördüğüm kadarıyla alımlar önlisans mezunu,işimiz işkura kaldıysa zorlanacağız gibime geliyor

benim tahminim topu işkura mı atacaklar ne yapacaklar öyle gibime geliyor..ÖSYM 2 bin 3 bin alım yapar geri kalanıda işkura bırakacak gibi daha önce böyle çok kamuya işkurdan alım olmuyordu heralde...

Üst Alt