Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR tarafından açılan kamu iş başvurusu yaparsam EKPSS'den atanmamıza engel olur mu

Halterciler

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Sayın forum üyeleri bildiğiniz üzere İŞKUR tarafından devlet işçisi kadrolu iş ilanları oluyor örneğin en son açılan TÜBİTAK ilanı vs. Sorum şu İŞKUR dan iş başvurusu yaptığımız zaman merkezi atama için tercih hakkımiz ölüyormu yani gene atamaya katılabiliyormuyuz bunu öğrenmek istiyorum saygılar

hüseyin1988

bende arayıp sordum ama çok emin konusmadı ÖSYM ara sor dedi ÖSYM aradım oda devlet personel başkanlığına yönlendirdi onlara ulaşmakta bir mesele arıyorum ama bağladığı şahıslar bir türlü açmıyor...

EKPSS ile İşkur tercihleri farklı.. İşkura sınırsız başvuru yapabilirken EKPSS ile giriş hakkınız hiç yanmaz.
Ancak EKPSS de bir kere olsa bile yerleşirseniz EKPSS tercih hakkınız sonraki 2. sınava kadar kapanır.

Dolayısıyla işkurdan beğendiğiniz iş varsa başvuruyu kaçırmayın başvuru hakkınızın sınırsız olduğunu da unutmayın...

EKPSS ile memur olarak tercih yapacaksanız ancak kadroyu sevmiyorsanız sakin tercih yapmayın. yine de tercih yapıp da yerleştirmede kadro kazanmışsanız veya kadrodan memnun değilseniz veyahut o kadroya rağmen yerleşmek istemediyseniz yinede işkurdan tercihleri yapabilirsiniz.

Mr.No
Yani ekpss puanım ile işkur'un vermiş olduğu kamu işine başvuru yaptığım zaman diyelim kabul edildim... verilen iş ilanında 3 ay deneme süreci yazıyor beni deneme süreci içerisinde kabul etmezlerse merkezi atama hakkımı boşu boşuna yakmış olmak istemem kafamdaki soru işareti bu ama yetkili yerlerden istediğim bağlantıyı kuramıyorum malesef

İşkur başvurularında hakkın yanmaz. Çünkü işçi statüsünde işe giriyorsunuz. Özel sektör sanki gibi birşey..
EKPSS tercihler farklı kavram memur statüsü ile tercih yapacaksınız.
İsterseniz işkura bu soru ile danışabilirsiniz.

Üst Alt