Yaklaşık 6 ay önce şirket sahibinin vefat etmesi ve vefat sonrası işler yoluna gitmeyince firma iflas etti. Firma iflas edince mecburen tazminatlı olarak işten çıkarıldım. Üstelik firmada 10 yıl çalışmıştım. Neyse, iş aramak için İşkur'un toplu görüşmeler toplantılarına gittim. Sürekli toplu görüşmelere gitmeme rağmen bir türlü firmalardan cevap alamadım. Tam umut yokken bir firma beni aradı ve firmaya davet etti. O gün gittim, bana verdikleri iş aslında çok kolaydı ama firma beton imalatı yapan bir firma olduğu için bana verdikleri iş, iş güvenliğe aykırı olduğu için olumsuz oldu. Alternatif olarak yemekhanede temizlik görevlisi görevini verdiler ve ben de olur dedim. Verdikleri görev çok rahat ve çok hafif işte çalıştırıyorlar. Yemekhanede paspas ve masaları temizliyorum hepsi bu. Asla yorucu iş değil. Üstelik işime karışan veya denetleyen amir veya müdür de yok. Sadece izin istediğimde müdür senle görüşebiliyor. Çalışma saatlerim 09.00 15.00'dir. Cumartesi ve Pazar tatildir. Bu kadarını hiç beklemiyordum. İşyerim çok ama çok rahat. Sadece eve çok uzak. Yaklaşık 4 aydır burada çalışıyorum. 1 yıl sonra da emekli olacağım. Emekli olana kadar bu firmada çalışacağım. Keşke her firmalar böyle olsa. Sadece paylaşayım dedim.