Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur vasıtasıyla kamu işçisi oldum. Sürekli raporumu yenile diyorlar!?

aytacoguz

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Işkur vasıtasıyla kurum bazlı atamayla tarım il müdürlüğü bünyesinde daimi kamu işçisi oldum.evrakları teslime gittiğimde raporumda sorun çıkardılar.raporun tarihi en fazla altı aylık olacak dediler.

Nisan 2014 tarihli egitim araştırma hastanesinden alınma geçerlilik süresi sürekli raporum mevcut.istihdam kutucuğu işaretli 2022 sayılı yasadan ifade eder işaretli kabul etmediler..

Personel müdürüne efendim bu rapor sürekli dedim.kabul etmezler ama genede bi göndereyim dedi..

Kafayı yememek elde değil..ne diyorsunuz

Yok öyle bir şey. Elinizdeki raporla istihdan etmeye devam etmeliler. Ki zaten isteseniz de hastane yeni rapor vermez, zaten raporunu var, der.

Tesekkur ederim...bakalım ne olcakk.sizi bilgilendiririm saygılarr

Eğer arıza çıkartmaya devam ederlerse, "6 aylık olması gerektiği hangi mevzuatta yazıyor" diye sorun mutlaka.

acaba bu kurumlar uzun süreli (sürekli) engelli işçi çalıştırmak istemiyorlar mı?

OturanBoğa bülent abi az önce hastahaneden raporumu aldım, aort kalp kapak ameliyatı oldum %30 tansiyon %10 ve bel ağrısından %5 toplamda %40 vermişler. Raporu 2 senelik yazmışlar , sormak istediğim bu rapora itiraz edip süresiz için başvuru yapsam mı diyorum bide ne kadar vaktimiz var başvuru için acaba

Üst Alt