Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur vasıtasıyla şirketlerden gelen iş önerileri..?

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bu telefonla gelen iş davetlerine gitmesem maaşımın kesilmesine sebep olur mu? Bilen biri yanıtlarsa sevinirim. İşkur'a bu yüzden kızgınım doğrusu. Benim haberim olmadan benim telefonumu şirketlere veriyorlar. Birde İşkur engelli raporu aldığım 2011 yılında bana haberim olmadan iş teklifleri yollamış (2013'te kayıt olmuştum). Bu da normal mi acaba. Herkese kolay gelsin.

yok onlara aldırış etme istersen git teklif işine gelmiyorsa kabul etme..

İşkurun amacı şirketlere aradığı pozisyona uygun eleman olduğu bilgisi ve elemana da size uygun işlerin olduğu bildirisini vermesi..
Burada uygun iş var yada sınav var vs gibi bilgi gelir isterseniz gider görüşürsünüz SSKlı olarak işe başlamadığınız için sürece 2022 vs maaşınız kesilmez.

Eğer mesajların gelmesini istemiyorsanız ve çalışmak istemiyorsanız işkur sitesinden yada işkurdan durumunuzu aktif halini pasif haline getirin.

Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese mutlu yıllar

Üst Alt