Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tsk kalem 2 sry daha sorcam diyelim ise girdim ama calismaya gucum yetmedi bir iki ay sonra ciktim tekrar engelli ayligi alabilirmiyim 2 aylik sigortam olursa. 2 sorumda babam ssk emekli vefat etyiginde bu 2 aylik sigortam yuzunden yetim ayligi almamda sorun olur mu cvp icin simdiden tskler
Sevim400 işten çıktıktan sonra ve sigortanız sonlandıktan sonra tabi ki tekrar 2022 aylığına başvurabilirsiniz. babanız vefat etmediğinize göre şimdiden yetim aylıgını düşünmeye gerek yok. Allah gecinden versin öyle bir durum söz konusu oldugunda ilgili forumda sorarsınız zaten. ama daha önceden 2 aylık sigortalı olmanızdan dolayı yetim aylıgına bişi olmaz söyleyim.
Tabiki Rabbim gecinden versin babam hep oyle diyiyor ben oldukten sonra ayligim kalir sana diye ben babam vefat etside ayligini almak icin gozetlemek istemiyorum babam uzun omurler versin Rabbim. ben onun ayligini degil kendim biseyler yapabilirmiyim diye cabalamak istiyorum
Sevim400 biliyorum ablacım. asla yanlış da anlamadım zaten. o zaman düşünürüz, rahat ol demek istedim. bu kadar genç yaşta bu kadar ilerisini düşünmemen açısından söyledim. her sorun karşına çözümüyle çıksın inşallah. dert varsa çözüm de vardır. sen gönlünden geçeni uygula gerisi Allah kerim. çalışmak mı istiyorsun, çalış. iş mi bırakmak istiyorsun,bırak. yarın ola hayır ola
ve buradayız. ne sorun olursa olsun tam yanındayız.