Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Işkur'a yerleşen var mı?

cigdemsngl

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben işkura yerleştim ama 1,5 aydır bekliyorum daha iş başı yaptırmadılar evrak bekliyorum.bilgisi olan var mı acaba?haftada bir ankarayı arayıp sonuyorum ama bir sonuç yok hala

hangi ile yerleştiniz? Ben Kütahya'ya yerleştim. Sürekli soruyordukta bu hafta sonuç alabildik. Atamalar onaylanmış ve bu Pazartesi yani ayın 27'sinde tebligatlar gönderilmeye başlanmış. Önümüzdeki hafta elimizde olur muhtemelen. Bilginiz olsun

Gerçekten mi ben bursaya yerleştirildim bana hiç böyle bilgi vermediler meraktan ölüyorum.bana hep heyet toplanıyor diyorlardı acaba elimize ne zaman geçer?

Bana da aynısını söylüyorlardı. Bu Pazartesi aradığımda bu bilgiyi verdiler. Önümüzdeki hafta elimize geçer herhalde. Hatta bazı arkadaşların eline geçmeden kurumu aramış, bize bilgi geldi gelip başlayabilirsiniz demişler

Evet ekpss ile bende aradım sonradan gel dediler fakat şimdiki sorun 2 ayrı sınav olacakmış bir kurum içi eğitim birde genel oryantasyon sonrası sınav olacakmış memurluğumuz bu sınav sonuçlarına bağlıymış bilgisi olan var mı

Üst Alt